У нас вы можете посмотреть бесплатно Consumption, Risk Factors and Food Safety of Marijuana Edibles или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Presenter: Dr. Keith Warriner, University of Guelph and Ms. Fatima Kamal, Whistler Therapeutics This webinar covers an overview of marijuana cultivation and how different growing methods can influence the proportion of Delta-9-Tetrahydrocannabinol (THC), the primary psychoactive ingredient of cannabis. Different forms and methods of marijuana consumption will be reviewed, including edibles which are forecasted to represent the main usage. Survey data on the types of cannabis consumption and frequency by which marijuana is taken by medicinal marijuana users is also discussed.