У нас вы можете посмотреть бесплатно Sorrel (Roselle) or Hibiscus Concentrate/Syrup | Taste of Trini или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
What's a Trinbagonian Christmas without Sorrel (Roselle/Hibiscus Subdariffa)? This Sorrel concentrate or syrup will make your holiday preparation a little easier. Use this to make a Sorrel Drink ( add a tablespoon of this concentrate to a glass of water, and adjust to your liking). Alcohol can also be added to this. I used this to make a Trini Fruit Cake/Black Cake/Rum Cake, as well as a Sorrel-Glazed Sponge Cake ( • Sorrel-Glazed Sponge Cake | Taste of Trini . You will need: 2 cups of dried or fresh Sorrel sepals 2 cups of Water 4-6 Bay Leaves 2 sticks of Cinnamon sticks or ground Cinnamon 2 teaspons of Grated Ginger 2 teaspoons of Orange Zest 6-8 Cloves 1 cup of Brown Sugar Alcohol can be added as well (after the heat is turned off) Like, Subscribe and Leave me comments- I want to hear from you! Love, R. Blog: https://tasteoftrini.com/ Email: [email protected] Twitter @tasteoftrinbago Instagram: tasteoftrinbago Snapchat: tasteoftrinbago Facebook Page: / tasteoftrini ~-~~-~~~-~~-~ Please watch: "Tasty Grilled Corn | Taste of Trini" • Tasty Grilled Corn | Taste of Trini ~-~~-~~~-~~-~