• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Crème Anglaise скачать в хорошем качестве

How to Make Crème Anglaise 12 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Crème Anglaise
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Crème Anglaise в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Crème Anglaise или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Crème Anglaise в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Crème Anglaise

Mario Batali brings you: Crème Anglaise Crème Anglaise is the classic dessert sauce of vanilla and cream, and can also be used as a luscious ice cream base. The talented Meredith Kurtzman of Otto Enoteca Pizzeria shows you how to whip up a batch at home. ------------------------------- Up your game in the kitchen by learning all the fundamentals--right here, every week on How-To Tuesday from Mario Batali. While you're at it, please subscribe to the Mario Batali YouTube channel for recipes, inspiration, and a new How-To Tuesday video every week! And don't forget to check out mariobatali.com for more on food, travel and Italian culture, curated by yours truly. Wheeeeeeeee! ------------------------------- Want to see a technique featured on How-To Tuesday? Tweet me @mariobatali with hashtag #howtotuesday! ------------------------------- MEREDITH KURTZMAN'S CREME ANGLAISE 1/2 Vanilla Bean 1 1/2 Cups Cream 1/2 Cup Milk 5 Egg Yolks1/3 Cup Sugar 1. Flatten vanilla bean, cut it in half down the middle and scrape out the seeds. Add vanilla seeds, empty vanilla bean, cream and milk to a medium saucepan. Bring to a simmer, then lower heat and steep for 30 minutes. 2. Remove vanilla bean, add half of the sugar and heat, stirring, until dissolved. Meanwhile, whisk yolks with the remaining sugar. 3. Very slowly at first, pour the cream mixture into the egg yolks, whisking continually. Be careful not to add the hot cream too quickly or the eggs will scramble. 4. Return custard mixture to heat, and cook on low, stirring constantly, until thickened enough to coat the back of a spoon. 5. Strain and cool over an ice bath.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5