У нас вы можете посмотреть бесплатно ENSAYMADA ESPESYAL (recipe sa aking bakery) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pinoy soft ensaymada 2 cups evaporated milk (it is easier to work on your dough if your liquid is warm) 1/2 cup warm water 1 and 1/2 cup white sugar 1 teaspoon salt 5 egg yolks 1/2 cup butter 3/4 cup vegetable shortening (can be substitute with oil, if so reduced to 1/2 cup) 2 tablespoon vanilla 7 cups all purpose flour 1 and 1/2 teaspoon instant dry yeast( you can adjust the resting time make it a little bit faster by adding the measurement of the yeast by 1 tablespoon) 1 whole egg for egg wash icing: 100 grams butter 1/2 cup icing sugar/powdered sugar white sugar for sprinkle grated cheese mold used: 5.5 oz. mamon mold work on your dough until you reach window pane test it takes about 10 to 12 minutes when kneading with hand and less than 5 minutes if using a stand mixer after kneading rest for 2 hours or until you see that dough has double in size after shaping and putting in your mold rest again for 2 hours or again until you see it already has double in size baking temperature 160°C bake for 15 to 20 minutes depend if you like mestiza or brownish top☺ thank you for watching☺☺☺ #ensaymadarecipe #pinoybakery #pinoybread