У нас вы можете посмотреть бесплатно OLIVE CAKE - KYRIAKOU’S “ELIOPITA” - STAVROS' KITCHEN - GREEK AND CYPRIOT CUISINE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
FIND RECIPES IN ENGLISH, GREEK AND PORTUGUESE BELLOW. CLICK ON THE SIGN "SHOW MORE" !!! INGREDIENTES EM PORTUGUES MAIS ABAIXO. SAVOURY OLIVE CAKE AUNTIE KYRIAKOU’S RECIPE “ELIOPITA” INGREDIENTS 450g self raising flour 1 1/2 teaspoons baking powder 1 1/2 tablespoons dried mint 1 cup (125g) olives- washed, rinsed, stoned and chopped 1 cup onion, finely chopped 1 cup fresh coriander leaves, chopped 1/2 cup olive oil 1 cup (265ml) sparkling orange juice Olive oil for brushing Baking tin size 27 x 22cm (10 1/2 x 8 1/2 inches) Η Ελιόπιτα της θείας Κυριακούς ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 450γ αλεύρι πού φουσκώνει μόνο του 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 1/2 κουταλιές ξηρό δυόσμο 1 φλιτζάνι (125g) ελιές 1 φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι (265ml) αναψυκτικού πορτοκαλάδας Ελαιόλαδο για βούρτσισμα Μέγεθος ταψί 27 x 22 cm (10 1/2 x 8 1/2 ίντσες) PAO DE AZEITONA - RECEITA DA TIA DOMINGAS INGREDIENTES 450g de farinha de trigo 1 1/2 colheres de chá de fermento em pó 1 1/2 colheres de sopa de hortelã seca 1 xícara (125g) de azeitonas sem sementes e picadas 1 xícara de cebola picada 1 xícara de folhas de coentro fresco picado 1/2 xícara de azeite 1 xícara (265 ml) de suco efervecente de laranja Azeite para untar Tamanho da Forma 27 x 22 cm.