У нас вы можете посмотреть бесплатно FILIPINO PORK ADOBO | Dad’s adobo recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I’ve finally learned how to cook my Dad’s delicious Pork Adobo! If you’ve never had Filipino adobo, it’s tender pieces of meat, braised in soy sauce and vinegar. It’s savory, tangy, incredibly flavorful!!! And best served over rice! Pork adobo 3 lbs boneless pork shoulder country style ribs, trimmed of excess fat and cut into 1 inch cubes* 8-10garlic cloves, smashed and rough chopped 1/2 cup soy sauce 1/2 cup vinegar 1 1/2 cup water Black pepper Directions Place pork, garlic, soy sauce, vinegar, water, black pepper and a drizzle of oil in a pan. Do not stir! Bring to a boil, cover and let simmer between medium and medium low heat for 20 minutes. After 20 minutes remove lid and stir. Cover and cook for another 40 minutes, or until tender, stirring occasionally. Remove lid and increase heat to medium high. Continue to cook until sauce has almost completely reduced and thickened, about 7-10 minutes. Serve over rice. Note *I used about 3.75-4 lbs boneless pork country style ribs which equals to about 3 lbs after trimmed of excess fat. Instagram / joannegpimentel