• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

State Banquet Master Chef - Classic Sichuan Cold Dish: Century Eggs with Charred Chillies скачать в хорошем качестве

State Banquet Master Chef - Classic Sichuan Cold Dish: Century Eggs with Charred Chillies 4 years ago

国宴大师

烧椒皮蛋

老饭骨

皮蛋做法

国宴

家常菜

美食

四川菜

虎皮辣椒

皮蛋的做法

开胃凉菜

食谱

主厨

学做菜

cooking

原创

菜谱

tik tok

Tik tok food

美食制作

吃货

大厨

国宴主厨

美食节目

家常菜谱

laofangu

中國

國宴

國宴大師

老飯骨

主廚

菜譜

食譜

學做菜

原創

原創美食

美食製作

吃貨

大廚

魚頭泡飯

國宴主廚

美食節目

家常菜譜

State Dinner

味道

美食教程

电视剧家常菜

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
State Banquet Master Chef - Classic Sichuan Cold Dish: Century Eggs with Charred Chillies
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: State Banquet Master Chef - Classic Sichuan Cold Dish: Century Eggs with Charred Chillies в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно State Banquet Master Chef - Classic Sichuan Cold Dish: Century Eggs with Charred Chillies или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон State Banquet Master Chef - Classic Sichuan Cold Dish: Century Eggs with Charred Chillies в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



State Banquet Master Chef - Classic Sichuan Cold Dish: Century Eggs with Charred Chillies

State Banquet Master Chef - Classic Sichuan Cold Dish: Century Eggs with Charred Chillies Hello everyone! Today, Da Ye’s disciple - Chef Yang Bing brings us one of the most authentic classic Sichuan local cold dishes: century eggs with charred chillies! This dish is extremely easy to cook, and best served with rice at home. The sauce used in this dish also goes very well with other cold dishes as long as you master the techniques of making it! The flavours of charred chillies, century eggs and the special sauce from this small plate bring out such a rich and strong taste of Sichuan So, what are you waiting for? Watch the video and let’s learn how to make this classic starter! Hello everyone! We are Lao Fan Gu, old men from Beijing that excel at eating, cooking and chit-chatting. Our dishes are good-looking, delicious and hardcore. Both of us used to work as chefs of China state banquets catered to government guests. Now we are retired at home. Together with our old friends, we want to share the dishes we studied and practiced when we were young, so everyone can prepare them at home and try what country leaders are catered when they visit China. Da Ye (Zheng Xiusheng): Executive Chef of Beijing Hotel, hosted China's 50th Anniversary dinner. Er Bai (Sun Lixin): Planned dinner menus multiple times for China state banquets hosting foreign country leaders. We will upload new videos every Monday, Wednesday and Friday. You are welcome to comment, like and subscribe to our channel. Turn on the notification bell to receive the latest updates of the channel! Click the link down below to subscribe to our channel! https://bit.ly/30QmA1X Facebook   / laofangu   #国宴大师#烧椒皮蛋#大师的菜#老饭骨#国宴#川菜 #laofangu#虎皮椒#皮蛋做法#StateDinner#吃货#家常菜 #做菜#美食#TikTok#TikTokFood#抖音美食#Recipe#Dimsum #抖音老饭骨#主厨 #大厨 #国宴主厨#美食教程

Comments
  • State Banquet Master Chef - Sanxian Dumplings. Thin skin with a lot of filling! 4 years ago
    State Banquet Master Chef - Sanxian Dumplings. Thin skin with a lot of filling!
    Опубликовано: 4 years ago
    569868
  • 最強手相,這幾個手紋只要有一個就無敵了,你的雙手決定你的人生 | 老高與小茉 Mr & Mrs Gao 1 year ago
    最強手相,這幾個手紋只要有一個就無敵了,你的雙手決定你的人生 | 老高與小茉 Mr & Mrs Gao
    Опубликовано: 1 year ago
    5508820
  • 燒椒皮蛋炒飯|第101種炒飯,每一口都有炒飯的香和皮蛋的甜 [詹姆士] 3 months ago
    燒椒皮蛋炒飯|第101種炒飯,每一口都有炒飯的香和皮蛋的甜 [詹姆士]
    Опубликовано: 3 months ago
    196736
  • 【國宴大師•紅燒排骨】軟爛耙香、色澤紅亮,最詳細的家庭版紅燒排骨做法,就是下飯! |老飯骨 4 years ago
    【國宴大師•紅燒排骨】軟爛耙香、色澤紅亮,最詳細的家庭版紅燒排骨做法,就是下飯! |老飯骨
    Опубликовано: 4 years ago
    2202271
  • Traditional kimchi recipe (Tongbaechu-kimchi: 통배추김치) 10 years ago
    Traditional kimchi recipe (Tongbaechu-kimchi: 통배추김치)
    Опубликовано: 10 years ago
    30325351
  • 燒椒皮蛋_經典川味小菜,鮮辣爽口,香辣下飯/快手眷村菜,10分鐘上菜_ 4分20秒後開始做菜 3 years ago
    燒椒皮蛋_經典川味小菜,鮮辣爽口,香辣下飯/快手眷村菜,10分鐘上菜_ 4分20秒後開始做菜
    Опубликовано: 3 years ago
    71218
  • Amazing Japanese Ramen that won the 1st place in Japan  - Korean street food 2 years ago
    Amazing Japanese Ramen that won the 1st place in Japan - Korean street food
    Опубликовано: 2 years ago
    30153658
  • State Banquet Master Chef - Stewed lamb with garlic. The most original taste of lamb! 4 years ago
    State Banquet Master Chef - Stewed lamb with garlic. The most original taste of lamb!
    Опубликовано: 4 years ago
    769704
  • 在亚洲最穷的国家,花100元能买多少东西?这里的消费水平怎么样 5 days ago
    在亚洲最穷的国家,花100元能买多少东西?这里的消费水平怎么样
    Опубликовано: 5 days ago
    293428
  • Kimchi (Vegetarian version) 5 years ago
    Kimchi (Vegetarian version)
    Опубликовано: 5 years ago
    7406169

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5