У нас вы можете посмотреть бесплатно Amla Pickle - Gooseberry Pickle - Nellikai Pickle Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients 1 tsp turmeric powder 2 tsp fenugreek 3 tsp mustard seeds 200 grams amla or gooseberry 1 tsp asafoetida 2.5 tbsp chilli powder Salt to taste Oil as needed How to make Amla Pickle Recipe - Nellikai urugai Step 1: Take a vessel with enough water for the gooseberries and add 1 tsp turmeric powder, gooseberries and let it cook for 5 mins. Step 2: Roast 2 tsp of fenugreek and 2 tsp of mustard seeds, let it cool down and grind it into a coarse powder. Step 3: Cut the cooked gooseberries into small pieces Step 4: To the heated pain add sufficient amount of oil. Step 5: Once the oil has heated enough add 1 tsp of mustard seeds and let it crack Step 6: Add 1 tsp asafoetida and chopped gooseberries. Step 7: Add 2.5 tsp of chilli powder, some salt to taste and cook it well for 5 to 7 minutes Step 8: Add 1 or 2 tsp of prepared powder and mix it well. Step 9: Cook the amla for another 5 to 10 minutes and turn off the heat once ready.