• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Hand Forged from Farm Scrap - The Culinary Knife Project скачать в хорошем качестве

Hand Forged from Farm Scrap - The Culinary Knife Project 9 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Hand Forged from Farm Scrap - The Culinary Knife Project
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Hand Forged from Farm Scrap - The Culinary Knife Project в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Hand Forged from Farm Scrap - The Culinary Knife Project или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Hand Forged from Farm Scrap - The Culinary Knife Project в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Hand Forged from Farm Scrap - The Culinary Knife Project

A quick full process forging video and some of the finished knives and other utensils from the culinary knife project started in 2012...most of the materials are reclaimed from farm equipment and tools...final project was a 10.5" hon-yaki yanagiba-influenced kiritsuke forged from a rasp with fukiurushi Wenge and Sapele handle. (all knives from the project are now in private collections) Culinary knives are quite different from tanto and the other work I do in terms of geometry, tooling, forging, and finishing, and using traditional clay and water yaki-ire on such long thin blades is very challenging. Despite the many cracked blades and hours of polishing with stones, I am glad to have tackled the project and to have learned a little more about the "other side" of cutlery making and bladesmithing...so glad to be back in home terrain now, though! *forging tip: starting with a 45 degree cut makes forging of narrow tangs more efficient. **astute observers will be able to spot the two cold shuts in the tang area, the closer one was filed out, the farther one was in an area where no heat treating or major stress would occur.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5