• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Have you ever tried homemade Persian bread with a protein-rich dip for breakfast? скачать в хорошем качестве

Have you ever tried homemade Persian bread with a protein-rich dip for breakfast? 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Have you ever tried homemade Persian bread with a protein-rich dip for breakfast?
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Have you ever tried homemade Persian bread with a protein-rich dip for breakfast? в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Have you ever tried homemade Persian bread with a protein-rich dip for breakfast? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Have you ever tried homemade Persian bread with a protein-rich dip for breakfast? в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Have you ever tried homemade Persian bread with a protein-rich dip for breakfast?

Have you ever tried homemade Persian bread with a protein-rich dip for breakfast? If not, then you should give it a try. A toasted slice of this bread with a sweet yet savory protein dip and a bodied egg is all you need to fuel your body for a healthy start to the day. I am always looking for healthy ways to add proteins and healthy fats to my breakfast. Especially after working out, I would go for a healthy breakfast option- and this is just one way to get the full benefit from your aerobics. So let's begin then. Tip: This is a hearty, nutritious, and crusty whole wheat bread that can be consumed in so many different ways. It has two baking stages, first it is baked uncovered and then covered. Read through the entire description. MEK Persian bread with a Protein Dip For the starter: Day 1- 2 ¼ tsp dry yeast 1 cup room temp water 1 ½ cups whole wheat flour Combine the three ingredients in a big mixing bowl and mix them well. Cover it loosely with a towel and leave it over the counter to ferment for 24 hours. Day 2- 1 cup room temp water 1 ½ cups whole wheat flour Add these two ingredients to the above starter and mix it well. Cover it with a kitchen towel and leave it for 8-10 hours minimum or can be left for longer. After the starter is done fermenting for a day and a half then add the below ingredients to it. ¼ cup water 2 tbsp olive oil 2 tsp salt 2 ½ cups all-purpose flour We will be baking the bread at 425 F for a total of 35 minutes. Add the last four ingredients to the ripened starter and knead your dough. Knead it for a good amount of 8 to 10 minutes or till the gluten develops. Now cover it and place it by the window, where the sun is coming through the window. I turn on the oven for a minute or two and then turn it off. And I place my dough bowl in the slightly warm oven for rising. Let it rise for at least two hours. Then divide the dough in half and shape it into two tight balls. Let it rest covered for 5 minutes. Then flatten the dough balls using your hands. Flatten them to 1-inch thickness. Sprinkle some cornmeal on a baking tray and transfer the dough to it. Now is the time you poke a lot of holes in it using a chopstick. Cover again and let it rise for 30-40 minutes or till it doubles in size. Then uncover and brush the top with a milk and yogurt glaze. Sprinkle some sesame seeds or nigella seeds on top. Transfer to the heated oven and bake for 20 minutes. Then cover the top with a foil cap and bake for 15 minutes. Take your bread out and tap on it with your finger, it should sound hollow. Cool on a rack before slicing it. You can toast the slices or not. For the dip: 1 cup Greek yogurt ¼ cup sour cream 1 tbsp tahini paste (homemade) 1 tbsp extra virgin olive oil 1 tbsp honey or as desired ¼ cup feta cheese 1 tbsp sesame seeds Combine and mix them all. Transfer to a serving bowl and decorate the top as I did in the video. Enjoy it as a spread or a dip.

Comments
  • MEK Homemade Buttermilk Biscuits 1 год назад
    MEK Homemade Buttermilk Biscuits
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мясо по французски. Вкуснейшее праздничное горячее блюдо. На Новогодний стол готовлю именно так!!! 3 дня назад
    Мясо по французски. Вкуснейшее праздничное горячее блюдо. На Новогодний стол готовлю именно так!!!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Samo potkuhavanje tijesta za pizzu 🍕 – korak po korak        #pizza #pizza #pizza #pizza 1 час назад
    Samo potkuhavanje tijesta za pizzu 🍕 – korak po korak #pizza #pizza #pizza #pizza
    Опубликовано: 1 час назад
  • I shot this video in her presence and as I sit and edit this video I miss my sister to the extreme. 1 год назад
    I shot this video in her presence and as I sit and edit this video I miss my sister to the extreme.
    Опубликовано: 1 год назад
  • I don't mind just having barbari bread with a yogurt dip for dinner. 1 год назад
    I don't mind just having barbari bread with a yogurt dip for dinner.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Почему я не знала этого метода раньше! невероятно просто, быстро и вкусно! 2 часа назад
    Почему я не знала этого метода раньше! невероятно просто, быстро и вкусно!
    Опубликовано: 2 часа назад
  • Ich kaufe kein Brot mehr im Laden! Das Geheimnis für selbstgebackenes Brot: Kein Kneten! 12 дней назад
    Ich kaufe kein Brot mehr im Laden! Das Geheimnis für selbstgebackenes Brot: Kein Kneten!
    Опубликовано: 12 дней назад
  • In the loving memory of my dear sister and best friend who is no more with us. 1 год назад
    In the loving memory of my dear sister and best friend who is no more with us.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Такую вкуснятину готовлю через день! Улетает за секунды!  ДАГЕСТАНСКИЕ КУРЗЕ С МЯСОМ 5 часов назад
    Такую вкуснятину готовлю через день! Улетает за секунды! ДАГЕСТАНСКИЕ КУРЗЕ С МЯСОМ
    Опубликовано: 5 часов назад
  • Crispy on the outside and tender on the inside, these bite-sized pastry bites are soaked in... 1 год назад
    Crispy on the outside and tender on the inside, these bite-sized pastry bites are soaked in...
    Опубликовано: 1 год назад
  • A slice of this bread can be served plain and does not need any spread. 2 года назад
    A slice of this bread can be served plain and does not need any spread.
    Опубликовано: 2 года назад
  • У вас есть СОДА? Научили в дорогом ресторане, удивила Всех моих гостей!Ни одного ПРАЗДНИКА без них 4 дня назад
    У вас есть СОДА? Научили в дорогом ресторане, удивила Всех моих гостей!Ни одного ПРАЗДНИКА без них
    Опубликовано: 4 дня назад
  • MEK Pyaaz Roti 2 года назад
    MEK Pyaaz Roti
    Опубликовано: 2 года назад
  • Лучший хлеб с маслом из слоеного теста (так много слоев, как будто приготовленный в машине) 2 года назад
    Лучший хлеб с маслом из слоеного теста (так много слоев, как будто приготовленный в машине)
    Опубликовано: 2 года назад
  • My childhood memories of getting freshly fried samosas from right across the street just want me... 1 год назад
    My childhood memories of getting freshly fried samosas from right across the street just want me...
    Опубликовано: 1 год назад
  • Rolls stuffed with a combination of sundried tomatoes, marinara, garlic, and mozzarella. 1 год назад
    Rolls stuffed with a combination of sundried tomatoes, marinara, garlic, and mozzarella.
    Опубликовано: 1 год назад
  • I used my honeycomb brioche dough recipe to make two loaves of brioche bread. 1 год назад
    I used my honeycomb brioche dough recipe to make two loaves of brioche bread.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Все просят этот рецепт. Салат на НОВЫЙ ГОД-Цыганка готовит. 5 часов назад
    Все просят этот рецепт. Салат на НОВЫЙ ГОД-Цыганка готовит.
    Опубликовано: 5 часов назад
  • My son says “I can eat this every day”. When he sees I am thawing chicken he always requests... 1 год назад
    My son says “I can eat this every day”. When he sees I am thawing chicken he always requests...
    Опубликовано: 1 год назад
  • Корейская зимняя уличная еда! Знаменитые хотток! 1 день назад
    Корейская зимняя уличная еда! Знаменитые хотток!
    Опубликовано: 1 день назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5