У нас вы можете посмотреть бесплатно Brew Guide - Ecuador Hacienda La Papaya Anaerobic Filter или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hacienda La Papaya, one of the most prominent farms in South America, has officially put Ecuador’s specialty scene on the map. This unique coffee is processed anaerobically for 48 hours and dried on raised beds, resulting in a candy-like gummy sweetness, a slightly bitter blood orange acidity, deep red wine and finishes with melon. Typica is one of the original heirloom varieties of arabica coffee that’s scarcity is becoming evident due to low yields even though the cup quality is spectacular. We celebrate Juan Peña as a producer that chooses quality and craftsmanship over quantity of exports. https://onyxcoffeelab.com/products/ec...