У нас вы можете посмотреть бесплатно That's why you can eat Mett raw или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video, we show you how Mettwurst is actually made – from selecting the meat to seasoning and smoking, all the way to the finished, spreadable or sliceable sausage. You'll learn the differences between coarse, fine, air-dried, and smoked Mettwurst, what makes them so aromatic, and why this classic sausage should not be missing from any snack. Whether it's traditional craftsmanship or industrial production – the production of Mettwurst is a fascinating process full of flavor, technique, and passion. Immerse yourself in the world of raw sausages and discover what really goes into your Mettwurst. That's why you're allowed to eat raw Mettwurst #production #german #food #factory #mettwurst #mettwurstproduction #mett #mettproduktion #mettwurst #meatproduction #meatprocessing