У нас вы можете посмотреть бесплатно 100%全麦杂粮奶酪包,折叠两次就可以完成|100% whole wheat multigrain cheese bread recipe, just fold twice only или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
⚠Please turn on subtitles. 100%全麦杂粮奶酪包,折叠两次就可以完成|100% whole wheat multigrain cheese bread recipe, just fold twice only 做过最好吃的欧包!没有黄油不加糖,无需揉面,只需要折叠面团2次就可以完成,凉了也不会硬。 The most delicious European bread I’ve ever made! No butter, no sugar added, no knead the dough, just fold the dough 2 times to complete,It won’t harden even when it’s cold. ingredients: 170 g warm milk(water) 1 tsp (3g) active dry yeast 1 egg 1 tbsp (15g) corn oil 1 tbsp (20g) honey 250 g whole wheat flour 20 g quick oats 1/4 tsp (2g) salt Preheat the oven to 375°F/190°C in advance, and bake at the middle rack for about 20 minutes until the surface is golden brown. 所需食材: 170 克 温牛奶(水) 1 茶匙(3 克)活性干酵母 1 个鸡蛋 1 汤匙(15 克)玉米油 1 汤匙(20 克)蜂蜜 250 克 全麦面粉 20 克 快煮燕麦 1/4 茶匙(2 克)盐 提前将烤箱预热至375°F/190°C,放在中架上烤约20分钟,直至表面呈金黄色。 If you like this video, Please leave a LIKE and SHARE this video 【SUBSCRIBE】my Channel and Press 🔔, so you don't miss any of new recipe. / jin的美食 感谢您的观看,如果喜欢我的视频,想看更多简单健康美食,就请订阅我的频道: / jin的美食 同时点击小铃铛🔔就不会错过最新视频了。