У нас вы можете посмотреть бесплатно Smoked Texas-Style Turkey Breast | The University of BBQ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Turkey isn't just for the holidays. In Texas BBQ restaurants, turkey is as common as sausage or brisket. In this video, I take you through my process for my spin on this Texas classic. From the brine (and a surprise turkey breast swap), to the homemade mayo, to the finished product featuring a peppery herby crust! It was a great cook, and I hope you tag in me in your spin on this great BBQ entree! 0:00 Introduction 0:37 Brine Description 1:15 Preparing the Brine 3:39 Homemade Mayo 6:53 Removing the Skin 8:33 Adding the Mayo Binder 9:44 Adding the Rub 10:48 To the Smoker! 11:09 Checking the Temp 11:32 Butter, Wrap, & Rest 12:24 Slicing the Turkey Breast 13:34 Last Look & Taste Test 15:35 Farewell :) Ingredients List Brine: 1 cup vinegar 1/2 to 3/4 cup kosher salt 1 gallon water Mayo: 1 cup oil 1 large egg 1 tb. spoon Dijon mustard 1 tb. lemon juice 1 tsp. Italian seasoning (optional) 1 tsp. kosher salt Rub: 1 part coarse black pepper 1 part Italian seasoning