У нас вы можете посмотреть бесплатно kai murukku recipe, புழுங்கல் அரிசி கை முறுக்கு, kai suthu murukku recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Kai murukku using puzhungal arisi(idli Arisi) very easy method. no bursting, stress-free method. How to make Kai Murukku, Puzhungal Arisi Kai Murukku, #kaimurukku Easy Kai Murukku recipe, 2 cups idli rice is soaked for 3 hours and then grind it to smooth paste like butter with little water(1/3 to 1/2 cup). After that add 2 tbsp roasted gram dal flour(pottukadalai Maavu) and 1 tbsp butter thing(perungayam) and jeera or ellu. mix everything well. Spread a clean cloth, keep a bottle cap in the center for the whole, start making swirls. Take little dough and use fingers to rolls and push the dough and form circle. End it where you start the circle. Heat oil in Kadai, take the murukku using a flat ladle. Drop it carefully into the hot oil and fry it. Fry both sides till it stops bubbling. Once it becomes light golden brown, remove it from the stove. Crispy Murukku is ready now,do try and enjoy. Happy Janmashtami to all!!! #kaimurukku #howtomakemurkku #kaimurukku