• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Cream Honey at Home скачать в хорошем качестве

How to Cream Honey at Home 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Cream Honey at Home
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Cream Honey at Home в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Cream Honey at Home или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Cream Honey at Home в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Cream Honey at Home

How to cream honey at home without special equipment. Here we will use the Dyce method (from Cornell) to prepare creamed honey, improving marketability of a honey that would otherwise crystalize on its own into something less desirable. We started prior with a bucket of honey that had crystalized. This honey was heated and mixed until it returned to liquid form. That honey is then cooled. After cooling a good creamed honey (seed) is added to it, to encourage future development of similar sized crystals. It is a 9:1 ratio / 10% mix, 9 parts liquid honey to 1 part seed stock/creamed honey. The actual time input for creaming honey is minimal. The mixing is followed by an extended storage period (3 days per Dyce, I find it takes longer for a complete set) around 55ºF/12.8ºC. (To be honest, as close to 55ºF as you can get it! A few degrees off greatly defers the process.) That cool temperature maximizes crystal production, with a more rapid set promoting a more uniform crystal structure. You should have the honey set in its final vessel, as it is non-pourable once set. I have a 2nd video on creamed honey chilling:    • Creamed Honey Chilling   As always, please like and subscribe to keep the algorithm happy. This is an educational channel, I provide this information without cost, please share it where it may help. I do not have any sponsorships or retailer relationships, I am not 'bought,' so I can always give an honest review about how and what I am using. Doing these videos does incur costs. If you've found them beneficial, or if I've saved you a few bucks in headaches, maybe buy me a cup of coffee sometime! https://buymeacoffee.com/jakebeeman or at PayPal https://paypal.me/jakelagrange?countr... (friends and family transactions do not incur fees.) Copyright notice: © P J Barker 2024, all rights reserved.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5