• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | پارت اول: نسبت عصاره گیری скачать в хорошем качестве

صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | پارت اول: نسبت عصاره گیری 8 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو  | پارت اول: نسبت عصاره گیری
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | پارت اول: نسبت عصاره گیری в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | پارت اول: نسبت عصاره گیری или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | پارت اول: نسبت عصاره گیری в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | پارت اول: نسبت عصاره گیری

سلام رفقا این اولین پارت از مجموعه ویدئو های کالبریشن اسپرسو هست توی این پارت به موشکافی کامل نسبت عصاره گیری پرداختم اگه قصد کالیبر اسپرسوتون رو دارید با دیدن این ویدئو به نسبت عصاره گیری و فرمول های محاسبه نسبت و درصد عصاره گیری مسلط میشید و با تغییرش یک قهوه خوشمزه تر داشته باشید. پارت صفر:    • صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | ۷ پارامتر اصل...   پارت دو:    • صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | پارت دوم: درج...   #coffee #brewedition #coffeepreparation #coffeepreparation #brewing #automobile #brewingcoffee #آموزش #coffeemaking #espresso #کالیبریشن

Comments
  • دوره باریستا سطح ۱ 3 года назад
    دوره باریستا سطح ۱ "مقدماتی تا متوسط"
    Опубликовано: 3 года назад
  • کالیبریشن #اسپرسو | مدرسه باریستایی - قسمت پنجم 1 год назад
    کالیبریشن #اسپرسو | مدرسه باریستایی - قسمت پنجم
    Опубликовано: 1 год назад
  • صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | پارت دوم: درجه آسیاب 8 месяцев назад
    صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | پارت دوم: درجه آسیاب
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • ЕШТЕ ЭТО после 60, иначе ваши мышцы ослабнут и исчезнут! Источник белка в 3 раза больше чем в яйц 3 часа назад
    ЕШТЕ ЭТО после 60, иначе ваши мышцы ослабнут и исчезнут! Источник белка в 3 раза больше чем в яйц
    Опубликовано: 3 часа назад
  • مصرف قهوه دکتر فرهاد نصر چیمه  Coffee Dr Farhad Nasr Chimeh 9 лет назад
    مصرف قهوه دکتر فرهاد نصر چیمه Coffee Dr Farhad Nasr Chimeh
    Опубликовано: 9 лет назад
  • روش صحیح دم کردن قهوه با موکاپات + لاته آسان همراه با نکات مهم جلوگیری ازترش شدن قهوه 3 года назад
    روش صحیح دم کردن قهوه با موکاپات + لاته آسان همراه با نکات مهم جلوگیری ازترش شدن قهوه
    Опубликовано: 3 года назад
  • صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | ۷ پارامتر اصلی موثر بر عصاره گیری قهوه 1 год назад
    صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | ۷ پارامتر اصلی موثر بر عصاره گیری قهوه
    Опубликовано: 1 год назад
  • Красное вино не лучше водки! Вся правда о вине 3 дня назад
    Красное вино не лучше водки! Вся правда о вине
    Опубликовано: 3 дня назад
  • ЭТИ законы изменят ВСЕ! / Что ждет КАЖДОГО уже с 1 января 2026? 23 часа назад
    ЭТИ законы изменят ВСЕ! / Что ждет КАЖДОГО уже с 1 января 2026?
    Опубликовано: 23 часа назад
  • فواید خوردن انار در شب (پزشکان هرگز این ۱۱ فایده سلامتی انار را نمی‌گویند) 3 дня назад
    فواید خوردن انار در شب (پزشکان هرگز این ۱۱ فایده سلامتی انار را نمی‌گویند)
    Опубликовано: 3 дня назад
  • تاریخچه #اسپرسو | مدرسه باریستایی - قسمت چهارم 1 год назад
    تاریخچه #اسپرسو | مدرسه باریستایی - قسمت چهارم
    Опубликовано: 1 год назад
  • دلیل آبکی شدن تفاله قهوه 3 года назад
    دلیل آبکی شدن تفاله قهوه
    Опубликовано: 3 года назад
  • لیست بهترین سریال های 2025 که حتما باید ببینید! 21 час назад
    لیست بهترین سریال های 2025 که حتما باید ببینید!
    Опубликовано: 21 час назад
  • صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | پارت سوم: دمای آب 7 месяцев назад
    صفر تا صد کالیبریشن اسپرسو | پارت سوم: دمای آب
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • آیا انسان واقعاً باهوش‌ترین موجود زمینه؟ دروغ بزرگ مغز 3 дня назад
    آیا انسان واقعاً باهوش‌ترین موجود زمینه؟ دروغ بزرگ مغز
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Учебник по Shopify для начинающих (Полная настройка магазина) 8 месяцев назад
    Учебник по Shopify для начинающих (Полная настройка магазина)
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Мебельная фурнитура которую вы не поняли 2 дня назад
    Мебельная фурнитура которую вы не поняли
    Опубликовано: 2 дня назад
  • پادکست قهوه چی ؛ قسمت اول | آریا بنگلی; راگی تا بهترین کافه 6 месяцев назад
    پادکست قهوه چی ؛ قسمت اول | آریا بنگلی; راگی تا بهترین کافه
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • راهنمای خرید ترازوی قهوه | تایم مور یا اسمارت اسکیل؟ 7 месяцев назад
    راهنمای خرید ترازوی قهوه | تایم مور یا اسمارت اسکیل؟
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • عصاره گیری اصولی اسپرسو از کافی پارس 2 года назад
    عصاره گیری اصولی اسپرسو از کافی پارس
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5