У нас вы можете посмотреть бесплатно The Secret to a Crispier Crispy Kangkong | Indai Allyn или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hi Friends, How are you doing today? I hope you are all doing well. Today, I harvested my upland Kangkong that I planted last April. They are growing so fast and healthy, so it's time to harvest them. I harvested and selling the rest. So today, I bw cooking for dinner, Adobong Kangkong, Crispy Kangkong and Sinigang with Kangkong. I really hope you will enjoy this video and learn something😊. For Crispy Kangkong, let me share some that you might be needed in the future. Ingredients Kangkong leaves (For batter) 1 cup all purpose flour 1 cup cornstarch 1 1/2 cup water White or black pepper powder Garlic powder Onion powder (optional) Salt to taste Coat the leaves with flour and add ice to the batter before using, this will ensure your Kangkong will be crispier 😊. Thank you guys for watching, babye. #cooking #nature #food #countryside #indaiallyn #asmr