У нас вы можете посмотреть бесплатно Flaky and Soft Milk Loaf Bread 100%中种奶香吐司,爆发力百分百💯 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This flaky and soft milk loaf bread is made with 100% sponge dough, which is more flexible to make. It is very suitable for serving with jam or tearing. CORRECTION : 03:26 Milk powder 25g #吐司#milkloaf #吐司面包 SUBSCRIBE ME : https://rb.gy/9anbpw 🍞INGREDIENTS ☘️Dough Bakers flour 260g Fresh yeast 12g or Instant yeast 4g Honey 15g Egg 25g Water 145g Caster sugar 25g Milk powder 15g Salt 3g Unsalted butter(softened) 25g ☘️ Streusel filling Unsalted butter (softened) 30g Icing sugar 12g Milk powder 25g Egg 10g ☘️ Bun wash Caster sugar 15g Water 12g Bring to a boil for a while and let it cool ☘️ ** Black loaf Pan : Bake at 165C/330F for 26-28 mins ** Silver loaf Pan : Bake at 185C/365F for 30 mins (cover with foil when the surface becomes golden brown) ❤️ If you like this video, please LIKE 👍 and SHARE. Please SUBSCRIBE my channel and tap the bell if you don’t want missing out the new uploads. Thank you for your subscription. If you have your work share with us, please UPLOAD your work on my Facebook as below. ❤️ 这款用100%中种法制作的奶香吐司面包,中种可以隔夜冷藏发酵,时间上更灵活。 奶香吐司松软拉丝,无论搭配果酱还是手撕着吃,口感都是超级地棒。 更正 : 03:26 应为奶粉 25克 订阅请点击 :https://rb.gy/9anbpw 🍞原料 ☘️ 面团 高筋面粉260克 鲜酵母 12克或速发酵母4克 蜂蜜 15克 鸡蛋液 25克 水 145克 细砂糖 25克 奶粉 15克 盐 3克 无盐黄油(软化) 25克 ☘️奶酥馅 无盐黄油(软化) 30克 糖粉 12克 奶粉 25克 鸡蛋液 10克 ☘️刷糖水 细砂糖 15克 水 12克 加热至沸腾片片刻后离火放凉 ☘️ ** 黑色低糖吐司盒:165C/330F烘烤26-28分钟 ** 银色斜纹吐司盒:185C/365F烘烤30分钟 (大约10多分钟后表面盖上锡纸) ------------------------------------------------------------------------------------- Lisa’s Kitchen Facebook : / lisaskitchenette Lisa’s Kitchen Ins : / lisaskitchen_sydney ------------------------------------------------------------------------------------