• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Creamy coconut chickpea curry скачать в хорошем качестве

Creamy coconut chickpea curry 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Creamy coconut chickpea curry
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Creamy coconut chickpea curry в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Creamy coconut chickpea curry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Creamy coconut chickpea curry в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Creamy coconut chickpea curry

Thanks to Ritual for sponsoring this video! Click here http://ritual.com/ADAM20 and use code ADAM20 to get 20% off your first month with Ritual. #ritualpartner These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. My video about yeast extract (a great vegan umami source, imho):    • Why yeast extract is in tons of foods (and...   **RECIPE, FEEDS 8-10** 1 lb (454g) dry chickpeas (or about twice that in canned chickpeas, rinsed and drained) 1 lb (454g) fresh green beans 1 lb (454g) fresh tomatillos (could replace with canned, or with more tomatoes) 1 28 oz (794g) can whole plum tomatoes 1-2 14 oz (414mL) cans of coconut cream 1 onion 1 bell pepper 2-3 fresh chilies (I used jalapeños) 3-4 garlic cloves 3-4 tablespoons Indian-style spice mixture (I toasted and ground a mixture of whole green and black cardamom pods, fenugreek seeds, cumin seeds, coriander seeds and black peppercorns) basmati rice (I make half a cup, 100g of dry rice per person) two stock cubes (I used OXO meat-free beef cubes made of yeast extract, but you could use all kinds of things, or skip it) mustard seeds (optional) chili powder for the table (I used Kashmiri) white wine (optional) sugar (optional) fresh cilantro (coriander leaves) or other green herb for garnish salt The night before, get the chickpeas soaking in plenty of plain water — they should double in size. The next day, drain and rinse them. Put them in a big pot with plenty of fresh water (I salt it like pasta water, but that may slow the cooking a bit and you could just season the sauce), bring the pot to a boil, hold it there for a few minutes, then reduce to a simmer, cover and cook until almost as tender as you want them — mine took an hour. Drain and hold them until your sauce is ready. Meanwhile, sauce. If using fresh whole spices, toast them dry in a big pan until fragrant, take them out and grind them. Peel and chop up the onion and put it in that big pan with some oil. You want to brown the onion, so use pretty aggressive heat, and stir it frequently while you chop up the peppers. Stir the peppers into the pan and keep cooking while you peel and chop the garlic. Stir the garlic into the pan, keep stirring frequently so nothing burns. Take the lanterns off the tomatillos and chop them up. When the stuff in the pan is quite brown, stir in the tomatillos, using their moisture to deglaze the pan. When they're soft and brown, stir in the tomatoes and their liquid, using them to deglaze the pan again. Try to smash the tomatoes so they'll cook faster. Stir in your spice mixture and a big splash of white wine (if using). Simmer it for about an hour, until everything is soft and mushy. Stir it occasionally and replenish with more wine or water if it's getting so thick that it might stick to the pan and burn. Meanwhile, rice. Wash and drain the rice a few times until the water runs clear(ish). Add the cooking water (I used the trick where you touch the tip of your index finger to the surface of the rice and fill the pot with water until water comes up to the crease behind your first knuckle), stir in a pinch of salt and some whole mustard seeds, cover, bring to a boil, reduce to a simmer and cook until all water is absorbed — maybe 15 minutes. Fluff with a fork and hold in on warm until you're ready to eat. When the sauce is done cooking, pass it though a sieve into a bowl, using a spoon to grind everything into the sieve. Discard the remaining skins and other solid vegetable matter. Stir the remaining smooth sauce into the drained chickpeas (if you're using drained canned chickpeas, now is when you bring them in). Chop the green beans into bite-size pieces and stir them in with the chickpeas, along with the coconut cream (you could hold back some of the cream for garnish at the end) and stock cubes. Simmer until everything is tender and the stock cubes are dissolved. Taste for seasoning, and consider adding salt, sugar, more liquid, more cream, etc. Serve on rice with cilantro and chili powder on the side. Freezes and thaws great.

Comments
  • Яичница-болтунья по-французски (нравится ли она мне?) 11 часов назад
    Яичница-болтунья по-французски (нравится ли она мне?)
    Опубликовано: 11 часов назад
  • Тонкие, как бумага, омлеты, не требующие перемешивания 3 года назад
    Тонкие, как бумага, омлеты, не требующие перемешивания
    Опубликовано: 3 года назад
  • Грибное рагу с картофельными ньокки 2 года назад
    Грибное рагу с картофельными ньокки
    Опубликовано: 2 года назад
  • Приготовленный таким простым способом нут вкуснее мяса! 2 года назад
    Приготовленный таким простым способом нут вкуснее мяса!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Two sheet pan shrimp dinners | asparagus & sweet corn, chickpeas & leeks 4 года назад
    Two sheet pan shrimp dinners | asparagus & sweet corn, chickpeas & leeks
    Опубликовано: 4 года назад
  • Кокосовое карри с нутом с минимальными усилиями 1 год назад
    Кокосовое карри с нутом с минимальными усилиями
    Опубликовано: 1 год назад
  • Паэлья «забавного размера» в будний вечер | в стиле Валенсии, с зеленой фасолью и куриными крылыш... 3 года назад
    Паэлья «забавного размера» в будний вечер | в стиле Валенсии, с зеленой фасолью и куриными крылыш...
    Опубликовано: 3 года назад
  • YUMMY CREAMY CHICKPEA CURRY (VEGAN) | CHICKPEA RECIPE INDIAN STYLE 4 года назад
    YUMMY CREAMY CHICKPEA CURRY (VEGAN) | CHICKPEA RECIPE INDIAN STYLE
    Опубликовано: 4 года назад
  • Просто добавьте кокосовое молоко в красную чечевицу! Невероятно вкусный рецепт! 1 год назад
    Просто добавьте кокосовое молоко в красную чечевицу! Невероятно вкусный рецепт!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Traditional ragù alla bolognese, with fresh egg tagliatelle 3 года назад
    Traditional ragù alla bolognese, with fresh egg tagliatelle
    Опубликовано: 3 года назад
  • Chana masala — Indian-style chickpeas in spicy gravy 5 лет назад
    Chana masala — Indian-style chickpeas in spicy gravy
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Shakshuka that isn't soupy | eggs poached in spicy tomato sauce | chickpeas 4 года назад
    Shakshuka that isn't soupy | eggs poached in spicy tomato sauce | chickpeas
    Опубликовано: 4 года назад
  • Chicken Tikka Masala — the ONLY easy way to make it at home 6 лет назад
    Chicken Tikka Masala — the ONLY easy way to make it at home
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации 5 месяцев назад
    4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • ДНК создал Бог? Самые свежие научные данные о строении. Как работает информация для жизни организмов 3 недели назад
    ДНК создал Бог? Самые свежие научные данные о строении. Как работает информация для жизни организмов
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Изысканное ризотто с грибами (веганское или нет) 3 года назад
    Изысканное ризотто с грибами (веганское или нет)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Roast beef rib with Yorkshire puddings and mushroom gravy 1 год назад
    Roast beef rib with Yorkshire puddings and mushroom gravy
    Опубликовано: 1 год назад
  • Карри из нута — (почти) идеальное блюдо в одной кастрюле 2 года назад
    Карри из нута — (почти) идеальное блюдо в одной кастрюле
    Опубликовано: 2 года назад
  • The best veg dish I've had in a while — shishito peppers with tomatoes and garlic butter 3 месяца назад
    The best veg dish I've had in a while — shishito peppers with tomatoes and garlic butter
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Те самые кислые Щи про которые знает весь мир 6 лет назад
    Те самые кислые Щи про которые знает весь мир
    Опубликовано: 6 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5