У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Crispy And Spicy Plantain Chips ( KPEKERE ) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Plantain Chips also known as “KPEKERE” is a very nice snacks to eat. Ingredients Used: plantains, you can use green, semi-ripe or very ripe, anyone of your choice. 3 cup of olive oil, 1 pinch of Salt and 1 teaspoon of pepper. Before you fry the plantain: Wash and peel the plantains. Thinly slice the plantains into a bowl. When done, add salt and pepper to taste and stir. Frying directions: heat some olive oil till it hot. Put the slices of plantain into the oil individually, in such a way that they are not stuck together. Stir till the plantains are golden and crispy. It takes about 2-3 minutes to be crispy on a high heat. Transfer the plantain slices to a sieve lined with paper towels. Store in air-tight containers when they have cooled down completely.