У нас вы можете посмотреть бесплатно making strawberry caramel + pistachio ganache chocolate bonbons 🍓🍫 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hi all, let’s make valentines’ bonbons together! Strawberry Caramel Ganache: 50gr strawberry puree 50gr sugar 50gr heavy cream 0.5gr salt 1gr citric acid 5gr inverted sugar 5gr glucose 80gr white chocolate You can skip the inverted sugar and glucose if you don’t have it Pistachio Dark Chocolate Ganache: 50g dark chocolate 25g pistachio paste (unsweetened) 50g heavy cream 5g unsalted butter This ganache doesn’t have sugar, so it’s not really sweet. Better use it in combination with another sweet ganache :) Chapters: 0:00 Introduction 0:32 Cleaning the mould 0:58 Colouring with tempered cocoa butter 2:22 Tempering white chocolate 3:02 Shelling 4:32 Strawberry caramel ganache 6:43 Piping the strawberry ganache 7:34 Pistachio dark chocolate ganache 8:23 Piping pistachio ganache 8:50 Capping 9:49 Releasing 10:06 Outro Enjoy! #valentinesday #vday #bonbon #chocolate #caramel #バレンタイン #ボンボン #봉봉 #봉봉초콜릿 #valantinesday #valantine #chocolate #chocolaterecipes #チョコレートレシピ #バレンタインチョコ #초콜릿만들기 #バレンタインレシピ #バレンタイン #手作りバレンタイン