У нас вы можете посмотреть бесплатно 歌乐山辣子鸡 这样烹出的菜品 香气四溢 诱人食欲 麻辣酥香 Geleshan Spicy Chicken / Home cooked better than take-out или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
曾经在重庆吃的这道歌子山辣子鸡, 从此,这味道深深的印在我的脑海里,经过多次操练, 现在也做出更好的味道了,今天就分享给大家。 食材 / Ingredients: 主料: 鸡翅 8只(或鸡腿肉);干辣椒 (二荆条)/ Chicken Wing 8pcs ;Dried Chili Pepper 腌鸡翅: 葱姜蒜各10克/Green Chinese Onion, ginger and garlic 10g respectively 啤酒 20毫升 / beer 20ml 黑胡椒 3克 / black pepper 3g 盐一茶匙 / 1tsp of salt 生抽一茶匙/ 1tsp of Light soy sauce 玉米淀粉 2茶匙 / 2tsp of Corn Starch 炒辣子鸡辅料: 菜仔油或花生油 500克 / Rapeseeds oil or ground nut oil 500g 花椒 30克 / Sichuan Peppercorns 30g 干辣椒 10克/ Dried Chili Pepper 10g 白芝麻 2克 / White Sesame 2g 青红小米辣各10克/ Green and red millet chili 10g respectively 辣椒油 5克 / Chili oil 5g 花椒油5克 / Peppercorns oil 5g 香油 5克 / Sesame oil 5g 豌豆尖或薄荷叶 10克 / Tine Peas or Mint Leaves 10g 做法 / Processing 鸡翅改刀成小块,依次放入适量盐,啤酒抓捏入味,再放入生抽,黑胡椒抓拌均匀,最后裹入玉米淀粉即可。 Chicken wings cut into small pieces, followed by a pinch of salt, beer and mixed well, then add light soy sauce black pepper grasp mix evenly, finally wrapped in cornstarch. 炸制 / Deep-frying 5成热油将鸡肉放入油锅炸制,逐渐呈金红色即可捞出 Fry the chicken in a pan with 50% heat until it turns golden red and remove. 烧制 / Stir-fry 干辣椒稍加氽煮后放入锅内干煸,出香味后依次放入适量油,花椒,葱姜蒜,炸好的鸡块煸炒均匀,最后锅内放入白芝麻,美人椒粒,藤椒油,辣椒油,香油,薄荷叶,稍加翻炒即可~ Briefly blanch the dried chili under cold water and remove them after boiled. and then put them into the wok and stir-fry them. add the right amount of oil, peppercorns, green Chinese onion, ginger and garlic to stir-fry them evenly after the flavor comes out. , afterwards , put diced chicken back to the pot and saute, finally put sesame, millet pepper, chili oil, sesame oil, peppercorns oil and mint leaves in the pot, stir a little and gas off.