У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Real Blinis with Caviar или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Wanted to share a festive blini recipe I learned years ago while working at a fancy restaurant. Since I like cooking outdoors I decided to try to do it on a bonfire. This blini is perfect with caviar, sour cream and all kinds of smoked fish. Please subscribe / @flavorsofthewild 0:00 Looking for action 0:10 Blini recipe 3:41 Cooking 6:09 Plating Buckwheat Blini recipe Day 1 10 g fresh yeast 300 g lukewarm milk 75 g water 150 g buckwheat flour 125 ml beer Put it in fridge overnight or leave it at room temperature for 6 hours minimum Day 2 225 g flour 3 egg yolks 100 g cream 2 tsp salt 100 g clarified butter Leave it at room temperature for around 30-60 minutes. 3 egg whites 1 tbsp sugar Whip the egg whites with sugar and fold in the batter. Use a generous amount of clarified butter for cooking. Instead of a bonfire the blinis could be baked in a 200C oven for 12-15 minutes or smaller blinis could be fried on a pan! Serve with sour cream shallots hard boiled eggs chives caviar Enjoy!