У нас вы можете посмотреть бесплатно 海蜇熏蹄.Jellyfish With Slice Pork Hoof или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
[ENG SUB]如何煮食譜. 簡單的步驟.美味.港式. How to make a Recipe. Easy Step. 材料: 全豬蹄(1) (調味料鹽20克,胡椒粉2克) 鹵水: 水2000毫升 糖50克 生抽360毫升 酒240毫升 鹽30克 陳皮10克 小茴香10克 八角10克 桂皮10克 胡椒粉10克 紅曲米10克 海蜇調味料: 黃芥末-芝麻油-醬油-芝麻 蘸醬:蒜茸-辣椒醬-紅醋 Ingredients: Whole pig's trotters (1) (seasonings-Salt 20 g. Peppercorn powder 2 g) Soy sauce brine: Water 2000 ml Sugar 50 g Soy sauce 360 ml Wine 240 ml Salt 30 g Dries orange peeled 10 g Fennel 10 g Anise star 10 g Cinnamon 10 g Peppercorn 10 g Red yeast 10 g Jellyfish Seasonings: Yellow Mustard. Sesame oil Soy sauce Sesame Dipping sauce: Chopped Garlic Chili paste Red vinegar Chef Michael Choi has more than 30 years of experience in Gourmet making experience. Former executive chef at Camino Hotel. Head chef in Restaurant of Chinese Cuisine. Japanese Cuisine. Asian Cuisine. A wide range of culinary skills and outstanding. won multiple awards. The purpose of establishing this channel is to summarize and show my experience. dedicated to all food lovers to share. If you like, please subscribe. I will update every week. Chef Michael Choi有30多年美食製作經驗.曾任職帝皇酒店 Camino Hotel 行政總廚. 和香港北美等地的中餐.日餐. 亞洲餐廳的大廚. 廚藝範圍廣泛而出色.多次獲獎.建立此頻道目的是想總結和展示自己經驗.獻給各美食愛好者分享.如果您喜歡,請訂閱.我會毎週更新