У нас вы можете посмотреть бесплатно 神還原😱‼️無米都煮到綿綿粥底😍 港式 皮蛋瘦肉粥🍲 唔使30分鐘就煮好🤩懶人簡易食譜🌟 Century Egg & Pork Congee KETO [Eng]【Hilda Leung 低碳廚房】 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
————————————————————————————— Follow Hilda Leung 梁雅琳 👩🏻🍳 HILDA’s 🌈GOOD FOOD CLUB🌈 會員制正式開通🎉👇🏻 唔好錯過Hilda最爆的低碳驚喜食譜片和直播啊! / @hildaleungkitchen 低碳廚房系列🥢 • Hilda 低碳廚房👩🏻🍳 加入我嘅🥗靚油脂瘦身早餐會🥑 / 355672436277552 加入我嘅🥗低碳晚餐會🥑 https://www.facebook.com/groups/15132... Hilda天然瘦身美容產品網店➡️ https://www.hilda-leung.com/ Facebook專頁➡️ / hildaleungthecook Instagram➡️ / hilda.leung ————————————————————————————— 👇🏻分段重溫 Timestamp👇🏻 00:00 Opening 00:16 開始 start 01:07 醃豬肉 marinate the pork 02:48 煲粥 making the congee 04:05 皮蛋 century eggs 05:10 椰菜花飯 貼士 cauliflower rice tips 06:01 加入豬肉 adding the pork 07:23 調味seasoning 08:12 洋車前子殼粉 貼士 psyllium husk tips 09:30 完成 finished 09:44 無糖醬油 monkfruit soy sauce 10:14 試味 taste testing 🍽️完整食譜 Full Recipe🥣 《皮蛋瘦肉粥》 2人份量 材料: 豬肉碎 - 180克 椰菜花飯 - 250克 水 - 650毫升 洋車前子殼粉 - 1/2茶匙 皮蛋 - 1-2隻,切粒 蔥粒 生酮豉油 醃料: 鹽 - 1/4茶匙 生抽/生酮豉油 - 1茶匙 羅漢果糖 - 1茶匙 白胡椒粉 - 適量 洋車前子殼粉 - 1茶匙 麻油 - 1茶匙 做法: 1. 豬肉加入醃料拌勻,備用。 3. 水煮滾,加入椰菜花煮約20-25分鐘至花茶熟透和軟身。 4. 下肉碎煮熟。 5. 下皮蛋粒和蔥粒拌勻。 6. 加入洋車前子殼粉拌勻,煮至略稠身,完成。 7. 放上碗,淋上生酮豉油,完成。 Century Egg & Pork Congee Ingredients: Minced pork - 180g Cauliflower rice - 250g Water - 650ml Psyllium husk- 1/2tsp Century egg - 1 or 2 no Spring onion Soy sauce (Keto friendly) Marinate ingredients: Salt - 1/4tsp Soy sauce (Keto)- 1tsp Monk fruit sugar - 1tsp White pepper Psyllium husk powder - 1tsp Sesame oil- 1tsp Directions: 1. Marinate the pork. 2. Boil the water in a big saucepan, add cauliflower rice and cook for 20-25mins under medium heat. 3. Add pork. 4. Add chopped century egg and spring onion. 5. Add psyllium husk, mix well and cook until it’s slightly thickened up like congee texture. 6. Add soy sauce if needed, serve hot. #HildaLeung #HildaLeungBreakfastClub #皮蛋瘦肉粥 #Foodie #Cooking #congee #comfortfood #centuryegg #AsiaRecipe #Easy #MustTry #KETO #皮蛋 #粥 #食譜 #梁雅琳 #簡易食譜 #生酮 #低碳 #低醣 #減肥