У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make homemade delicious pan mee (easy) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Join us on a flavorful journey as we guide you through the art of crafting a bowl of delicious Pan Mee from scratch. In this step-by-step tutorial, we'll show you how to create this beloved Malaysian noodle dish, complete with savory toppings and a soul-soothing soup. From preparing the perfect minced pork to infusing your soup with rich flavors, we've got all the secrets you need to make your Pan Mee truly unforgettable. So grab your apron and get ready to delight your taste buds with this homemade Pan Mee recipe. Don't forget to like, subscribe, and share for more culinary adventures! Ingredients 1. 300g of Pan mee (flat noodle) ~ 3 serving 2. 1 cup Anchovies for topping 3. 1/2 cup black fungus mushroom for topping 4. 2 Shitake mushroom for topping 5. Vegetable for topping (Sayur Manis Leaves or any green leaves vegetable) 6. Minced pork for topping for marinades a) 200g minced pork b) ½ tsp salt c) ¼ pepper d) ½ tsp light soy sauce e) 1 tbsp. oyster sauce for stir fry f) 2 cloves garlic (chopped) g) 1 small yellow onion (chopped) h) ½ cup of water or soup i) ¼ tsp pepper j) ½ light soy sauce k) ½ tsp thick soya sauce 7. Soup a) 2.5 litre of water b) 1 small white radish c) 1 large yellow onion d) 2 stalk leeks e) 1/2 cup anchovies with head f) 400g chicken carcass g) 1 tbsp. salt