• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

A Great Homemade Open Textured Ciabatta Bread Made by Hand Without Fancy Equipment скачать в хорошем качестве

A Great Homemade Open Textured Ciabatta Bread Made by Hand Without Fancy Equipment 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
A Great Homemade Open Textured Ciabatta Bread Made by Hand Without Fancy Equipment
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: A Great Homemade Open Textured Ciabatta Bread Made by Hand Without Fancy Equipment в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно A Great Homemade Open Textured Ciabatta Bread Made by Hand Without Fancy Equipment или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон A Great Homemade Open Textured Ciabatta Bread Made by Hand Without Fancy Equipment в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



A Great Homemade Open Textured Ciabatta Bread Made by Hand Without Fancy Equipment

This recipe produces a lovely open crumbed Ciabatta and doesn’t use any fancy equipment. The bread has a great flavour from the pre ferment. It’s a great little recipe to practice higher hydration breads without mixers. Join the email community: https://www.culinaryexploration.eu/co... Follow my recipe testing for the videos on Instagram:   / culinary_exploration   ------------------------------------------------------------- If you find the recipe useful please subscribe to support the channel - Subscribe:    / @culinaryexploration   My kitchen temp: 24c Oven temperature: Initially heated to 250c / 480f, reduce to 220c / 430f when you place the bread in the oven Cooking time: 25 mins checking regularly Oven setup: Bake mode with top and bottom heating elements but no fan. Bake on up turned tray position on lower third of oven Recipe: Poolish or pre-ferment: 150g Strong bread flour (protein content 12% or higher) 150g room temp water 3g dried yeast Mix and leave to ferment at room temp for 24 hours Main dough: 303g of pre ferment from above 258g room temp water 14g sea salt 20g Extra virgin olive oil 360g Strong bread flour (protein content 12% or higher) Mix dough to a shaggy mix and leave to rest for 30 minutes Knead as directed in video for 15 - 20 minutes until the dough is smooth - it will remain sticky Divide into two and place each piece of dough in a separate bowl. This will make it easier when you come to shape and proof later. If you want to keep the dough a sone piece then please do! Leave to rest covered for 45 minutes at room temp Perform 1st stretch and folds Repeat 3 more times as shown in video and oil the bowl before placing the dough back inside Finally shape the dough on a well floured work surface and cover with a bowl or container. Leave to proof for 45 minutes and bake (temps etc above) -------------------------------------------------------------

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5