У нас вы можете посмотреть бесплатно Apple Scrap Jelly | How I Made it & Canned it или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Edited by VideoGuru:https://videoguru.page.link/Best 🎵 Royalty free music provided by 🎵 www.bensound.com Apple Scrap Jelly Recipe 7 cups of strained juice from steeped scraps 1 box of powdered pectin 2 Tablespoons lemon juice 9 cups of sugar 12 sterilized 1/2 pints jars with rings and lids Whisk the pectin into the juice. Stir as the juice heats to a rolling boil. Once juice is at a rolling boil, add all the sugar at once. Bring the jelly back to a rolling boil and boil exactly one minute. Remove jelly from heat and skim foam off. Fill jars to 1/4 inch headspace. Wipe the rims of the jars and seal with a lid and ring to finger tight. Process the jelly in a boiling water bath for five minutes. Remove the jars to a draft-free area and leave them for 24 hours without disturbing them. *Always follow guidelines given by the FDA to ensure the safety of your food. Also make the necessary adjustments for your altitude on all canning projects.