У нас вы можете посмотреть бесплатно Empuuta /Nile Perch: A must cook Recipe for Easter/ Eid: Fresh from Lake Victoria или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients 1kg mpuuta(Nile perch) 1 ½ tbsp. fish masala 1tbsp Moroccan curry or any vegetable curry 1 ½ tbsp chicken royco 1tsp oregano 1tsp white pepper 1 lemon juice 1 small grated onion 1tbsp grated garlic 1tbsp coriander leaves 1tbsp celery leaves 3 tbsp. Oil Put all the above ingredients in the fish and marinate at least for 2 to 3 hrs. or overnight for better marinade Heat oil till its hot then gently add your fish to the oil, be very careful when turning the fish to cook the other side. This should take 7 to 10mins. Remove your fish and place in a colander to drain the oil, then transfer on a plate and serve with your tomato homemade sauce Tomato Sauce 4 grated tomatoes 1tbsp grated onion 1tsp grated garlic 1tbsp dark soy sauce ½ tsp. basil ½ tsp. mixed herbs ¼ tsp. parsley 2tbsp oil 1tbsp chopped coriander leaves Heat pan and put some oil, add onions then garlic. Add the tomatoes and cook for a minute then add all spices and cook for another minute. Lastly add your soy sauce and mix well then finish with chopped coriander and its ready to serve on top of your fried fish