У нас вы можете посмотреть бесплатно The Basics of Charcuterie Explained - Savvy, Ep. 14 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is your beginners crash course in charcuterie (cured and preserved) meat - from varieties to cutting and plating. Subscribe: http://goo.gl/hGwtF0 Watch our new series, Consumed The Ramenrrito: Even better when you're stoned: http://goo.gl/nWxxhs Hot Dog and French Fry Pizza: http://goo.gl/PJrJsG Eggslut Makes the Sluttiest Breakfast Sandwich: http://goo.gl/sIo4we Check out our other new series, Savvy How to not fuck up a steak with Marc Forgione: http://goo.gl/zGBpVm How to Make the Perfect Pie Crust: http://goo.gl/UZY5o3 Check out our full video catalog: http://goo.gl/plZhhc Visit our playlists: http://goo.gl/I7tTMO Like Eater on Facebook: http://goo.gl/TA4Usd Follow on Pinterest: http://goo.gl/Gyr7XL Follow Eater on Twitter: http://goo.gl/8KOYgi Read more: http://www.eater.com Our Video Crew: https://www.eater.com/pages/masthead-...