У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Jjampong | Korean Spicy seafood noodles | The Restaurants Food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Jjampong or Champong Spicy Korean-Chinese seafood soup one of the most popular dishes at Chinese restaurants in Korea and in Korean restaurants all over the world. It is develop by the chinese immigrants in incheon korea who adopted to the taste of korean spicy foods. Ingredients: 1pk egg noodles 6pcs green mussels 6 pcs razor clams 6pcs small clam 6pcs squid rings 1 part scalliion 2part wombok 2pcs bok choy 30g carrots 10g ginger 10g garlic 1tsp seafood seasoning 2tsp fish sauce 2tbsp chilli flakes 2 tsp seasme oil 1tbsp cooking oil HAPPY COOKING!