• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Best Creamy Risotto Recipe скачать в хорошем качестве

The Best Creamy Risotto Recipe 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Best Creamy Risotto Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Best Creamy Risotto Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Best Creamy Risotto Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Best Creamy Risotto Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Best Creamy Risotto Recipe

Learn how to make this delicious classic Italian creamy risotto recipe that makes for the perfect side dish or main entrée for any weeknight or entertaining meal. Ingredients for this recipe: • 1-2 tablespoons olive oil • 1 peeled small diced yellow onion • 3 finely minced garlic cloves • 4 cups arborio rice • 1 cup chardonnay • 10 cups chicken stock, heated • ½ cup heavy cream • 1 cup grated parmesan cheese • sea salt and pepper to taste Serves 16 Prep Time: 10 minutes Cook Time: 35 minutes Procedures: 1. Add the olive oil to a large pot or rondeau over medium-low heat. 2. Pour in the onions and cook for 8-10 minutes or until lightly browned and translucent. 3. Add in the garlic and cook for 1 to 2minutes. 4. Next pour in the rice and toast for 3 to 4 minutes while stirring every :30 seconds. 5. Deglaze with the wine and stir constantly until all of it has been absorbed into the rice. 6. Add 4-8 ounces of warm chicken stock at a time to the rice while constantly stirring until it has been absorbed and then repeat the process until the arborio rice is cooked and al dente, or slightly crunch. 7. Stir in the cream, parmesan cheese, salt and pepper and cook for 2 to 3 more minutes. 8. Serve with more parmesan cheese, pepper and optional parsley garnish. CHEF NOTES: • You can also add cooked vegetables or proteins to risotto once it is done cooking. • If you want to alter the flavor of the risotto do a full caramelization to the onions, about 20-25 minutes. • The rice will go from bright white to translucent and may have a little brown on them from toasting. • I’ve found that it takes about 5 cups of chicken stock to every 2 cups of arborio rice.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5