У нас вы можете посмотреть бесплатно The science behind the Impossible Burger или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The Impossible Burger is a meatless hamburger, but it tastes, smells, and bleeds like a real beef patty. The secret ingredient? Neuroscience. Flavor scientist Celeste Holz-Schietinger asks "What makes meat, meat?" and interrogates how the brain associates a food with the eating of actual meat. Impossible burger set out to create this meat-eating sensory experience. Is this the future of meat. Impossible foods is now a vegan option at the White Castle fast-food chain. Are we ready for 100% plant-based, lab-grown food to be a staple of our diets? Quartz is a digital news outlet dedicated to telling stories at the intersection of the important and the interesting. Visit us at https://qz.com/ to read more. Become a member of Quartz, your exclusive guide to the global economy: http://bit.ly/2E7e7jB