У нас вы можете посмотреть бесплатно 現做「紅豆酥」- 你也會做哦 (Vegan recipe) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
輕鬆生活沒煩惱 oFoodTalk 蔬食誌 - 現做「紅豆酥」- 你也會做哦 (Vegan recipe) 感謝 中壢社區大學魏秀惠講師指導製做 oFoodTalk 蔬食誌 - 東門城純素《紅豆酥》 作法 How to make Vegan Red Bean Cakes 材料: 1.內餡 : 紅豆蒸熟搗成泥 紅豆 400克 麥芽糖 1/2罐 黃糖 100克 植物油 1大匙 核桃 300克 2.油皮 : 每粒15克 (油皮需要量請依內餡量自行按比例計算) 中筋麵粉 100克 糖 20克 油 40克 水 48克 3.油酥 : 每粒10克 (油酥需要量請依內餡量自行按比例計算) 低筋麵粉 100克 油 45克 1. The stuffing: red beans steamed mash Red beans 400 g Maltose 1/2 cans Brown sugar 100 g Vegetable oil 1 tbsp Walnuts 200 g 2. Oil skin: 15 grams per capsule (according to the amount of oil skin filling according to their own proportion) All purpose flour 100 g Brown sugar 20 g Vegetable oil 40 g Water 48 g 3: pastry: 10 grams per piece (according to the amount of filling required by the amount of filling themselves in proportion) Cake & Pastry flour 100g Vegetable oil 45g