У нас вы можете посмотреть бесплатно Low and Slow Brisket & Authentic BBQ Flavor on Pellet Grills – Season 3: Episode 15 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Low and Slow Brisket & Authentic BBQ Flavor on Pellet Grills HowToBBQRight Podcast S3E15 with Malcom and Rachelle Reed Malcom talks about his pellet grill brisket method and how he gets authentic BBQ flavor on a pellet grill This week on the HowToBBQRight Podcast, we talk about how Malcom smoked a low & slow brisket on his pellet grill (0:34), how to pick the right brisket (3:05), if pellet briskets as good (7:04) and how the seasonings help you build the smoke ring (11:05). Then we talk about leaving a smoker going overnight (17:30), the right internal temp to pull briskets off the smoker (20:11) and holding briskets in a dry cooler (25:32). Finally, I ask Malcom if pellet smokers are “real bbq” (32:16), the first pellet smoker Malcom saw (40:31) and how he’s going to fire the Yoder back up! (43:41). Connect With Malcom Reed: http://howtobbqright.com/ FB - / howtobbqright T - / howtobbqright IG - / howtobbqright For Malcom's BBQ Supplies visit - https://h2qshop.com/