У нас вы можете посмотреть бесплатно Tiramisu 意大利芝士餅 - 🍰cc's kitchen🍰 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
謝謝大家收看❤️ 希望大家可以比個like同訂閱 支持下我啦🙈 我會每星期upload一段新片架🎬 instagram: cc.kkitchen 純粹記錄分享自己煮既野同過程☺️ 非教學(都知自己唔係咁專業) 但我好願意同你地交流大家既心得 可以係下面留言架 講下有咩想我試下整都可以😁 食譜 Recipe: 材料 ingredients (8-inch cake mold) 意大利軟芝士 500g Mascarpone cheese 糖 60g Sugar 無糖可可粉 10g Cocoa powder 手指餅 16pcs Lady finger 咖啡酒 50ml Coffee Liquor 雞蛋 3pcs Egg 蛋黃 3pcs Egg yolk 蛋白 3pcs Egg white 雲尼拿油 1 teaspoon Vanilla Essence 魚膠粉 10g Gelatine 將糖加入蛋黃 打勻 Add the sugar into the egg yolk, mix well 加少少熱水入魚膠粉 令佢完全溶化 Use small amount of hot water to melt the gelatine 加入 芝士 雲尼拿油 魚膠粉水 到蛋黃混合物中 打勻 Add cheese, vanilla essence, melted gelatine into the egg yolk mixture and mix well 將蛋白打至企身 Beat the egg white until it triple in size and the tips can stand firm 將少部分的蛋白加入蛋黃混合物 拌勻 Add a bit of egg white into the egg yolk mixture and mix well 然後將混合物加進蛋白 拌勻 Then pour the mixture back into the egg white, mix well 裁剪模底尺寸的錫紙/牛油紙 鋪在模底上 Cut a foil paper or baking paper in the mold side and place it on the bottom 將手指餅浸入咖啡酒 每邊浸少於一秒 Immerse both side of the lady finger into the coffee liquor No more than one second on both side 鋪一層手指餅係底 再鋪一層芝士 再灑上一層可可粉 (重複2次) Put the lady fingers at the bottom layer, then cover them with cheese mixture, then sprinkle cocoa powder on top (repeat twice) 雪至少5小時 Placed in the refrigerator at least 5 hours 脫模後就可以享用 Replaced the cake from the mold and can serve