У нас вы можете посмотреть бесплатно SIVI YAĞ İLE YAPILABİLECEK EN LEZZETLİ KURABİYEYİ YAPTIM 😃 O KADAR LEZZETLİ Kİ ANLATAMAM ‼️COOKİES или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#kurabiye #pratiktarifler #tarif Kanalımdan ve mutfağımdan hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar değerli izleyicilerim bugün de sizler için sıvı yağlı şahane bir kurabiye tarifi hazırladım bu kurabiyenin içerisinde kadayıf tahin ceviz hepsi var lezzetini sizler düşünün artık diyorum Tarifimi yapıp deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun İYİ SEYİRLER Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Kullandığım çay bardağı ölçüsü: 150 ml Pişirme önerisi: 170 C Pişirme süresi: 35 dk Malzemeler 50 gr tereyağı 50 gr çiğ kadayıf 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı şeker 1 su bardağı tahin 1 paket kabartma tozu ( 10 gr ) 1 çay bardağı ceviz içi 4.5 su bardağı un ( kontrollü ekleyin ) Üzeri için: Pudra şekeri . . . ENGLISH RECIPE Water cup size: 250 ml Tea cup size: 150 ml Cooking recommendation: 170°C Cooking time: 35 min Ingredients 50g butter 50g raw shredded wheat (kadayıf) 1 cup vegetable oil 1 cup sugar 1 cup tahini 1 packet baking powder (10g) 1 teacup walnuts 4.5 cups flour (add gradually) For the topping: Powdered sugar . . . DEUTSCHES REZEPT Wassermenge (250 ml) Teetassengröße (150 ml) Kochtemperatur: 170 °C Kochzeit: 35 Minuten Zutaten: 50 g Butter 50 g rohe Weizenflocken 1 Tasse Pflanzenöl 1 Tasse Zucker 1 Tasse Tahini 1 Päckchen Backpulver (10 g) 1 Tasse Walnüsse 4,5 Tassen Mehl (nach und nach hinzufügen) Für den Belag: Puderzucker . . RECETA ESPAÑOLA Tamaño de taza de agua: 250 ml Tamaño de taza de té: 150 ml Temperatura recomendada: 170 °C Tiempo de cocción: 35 min Ingredientes 50 g de mantequilla 50 g de trigo integral (kadayıf) 1 taza de aceite vegetal 1 taza de azúcar 1 taza de tahini 1 sobre de levadura en polvo (10 g) 1 taza de nueces 4,5 tazas de harina (añadir gradualmente) Para la cobertura: Azúcar glas . . . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Μέγεθος φλιτζανιού που χρησιμοποιείται: 250 ml Μέγεθος φλιτζανιού τσαγιού που χρησιμοποιείται: 150 ml Σύσταση μαγειρέματος: 170°C Χρόνος μαγειρέματος: 35 λεπτά Υλικά 50 γρ. βούτυρο 50 γρ. ωμό τριμμένο σιτάρι (κανταΐφι) 1 φλιτζάνι φυτικό λάδι 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι ταχίνι 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ (10 γρ.) 1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 4,5 φλιτζάνια αλεύρι (προσθέστε σταδιακά) Για την επικάλυψη: Ζάχαρη άχνη . . . РУССКИЙ РЕЦЕПТ Размер используемой чашки: 250 мл Размер используемой чайной чашки: 150 мл Рекомендация по приготовлению: 170°C Время приготовления: 35 мин Ингредиенты 50 г сливочного масла 50 г сырой измельчённой пшеницы (кадайиф) 1 стакан растительного масла 1 стакан сахара 1 стакан тахини 1 пакетик разрыхлителя (10 г) 1 чайная чашка грецких орехов 4,5 стакана муки (добавлять постепенно) Для посыпки: Сахарная пудра . . . وصفة عربية حجم كوب الماء: ٢٥٠ مل حجم كوب الشاي: ١٥٠ مل درجة حرارة الطهي الموصى بها: ١٧٠ درجة مئوية مدة الطهي: ٣٥ دقيقة المكونات ٥٠ غرام زبدة ٥٠ غرام قمح مبشور نيء (قطايف) ١ كوب زيت نباتي ١ كوب سكر ١ كوب طحينة ١ كيس بيكنج باودر (١٠ غرام) ١ كوب جوز ٤.٥ كوب دقيق (يُضاف تدريجيًا) للتزيين: سكر بودرة .