• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Tomato Basil Soup Using Fresh Roasted Tomatoes скачать в хорошем качестве

Tomato Basil Soup Using Fresh Roasted Tomatoes 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Tomato Basil Soup Using Fresh Roasted Tomatoes
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Tomato Basil Soup Using Fresh Roasted Tomatoes в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Tomato Basil Soup Using Fresh Roasted Tomatoes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Tomato Basil Soup Using Fresh Roasted Tomatoes в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Tomato Basil Soup Using Fresh Roasted Tomatoes

This tomato basil soup is made with roasted fresh tomatoes and fresh basil. It has a smooth, rich tomato flavor thanks to a surprising secret ingredient! Recipe: https://sugarspunrun.com/fresh-roaste... Ingredients 3 lbs fresh tomatoes, halved or quartered (1.4kg) 1 sweet onion, root and stem cut off, papery outer layer removed, and cut into thick wedges 3 Tablespoons olive oil 1 teaspoon kosher salt Fresh cracked black pepper 1 Tablespoon salted butter 1 Tablespoon minced garlic 2 ½ cups chicken broth (591ml) ½ cup coarsely chopped or torn fresh basil leaves (1 oz) 1 sprig fresh thyme (or 1 teaspoon dried) ¼ cup heavy cream (60ml) ⅛ teaspoon baking soda (optional, see note) Disclaimer: As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases from the links below. Baking sheet (Affiliate Link): https://amzn.to/36AXRkO Parchment paper (Affiliate Link): https://amzn.to/3OQwevU Large pot or Dutch oven (see note) (Affiliate Link): https://amzn.to/2XeiG0S Instructions 00:00 Introduction 00:35 Preheat oven to 425F (220C). 00:44 Arrange tomatoes (cut-side up) and onion on a large parchment paper lined baking sheet. Drizzle all over with olive oil and sprinkle with kosher salt and pepper. Transfer to 425F (220C) preheated oven and bake until tomatoes are softened, juicy, and beginning to turn golden (about 45-60 minutes) (onions should be soft and fork-tender as well). Set aside as you cook the garlic. 03:55 In a large nonreactive pot (see note) or Dutch oven, melt butter over medium heat. Add garlic and cook until fragrant. 04:43 Carefully add cooked tomatoes and onion and their juices to the pot. Add chicken broth and basil and stir well. 05:23 Use an immersion blender to puree the soup until smooth and uniform (alternatively puree the soup in batches in a blender). 05:45 Add thyme and heavy cream and stir. Simmer soup, stirring occasionally, for at least 30 minutes. 06:30 Taste-test, add additional salt and pepper if needed and if desired stir in baking soda (see note). Serve by itself or topped with croutons, parmesan cheese, a drizzle of olive oil or cream, etc. Oh, or with a cheesy, melty grilled cheese for dipping! Notes Pot Use a large stainless steel stock pot or enameled Dutch oven. Avoid using non-enameled cast iron or aluminum or other reactive metal, as it will make the soup taste metallic. Tomatoes Plum/Roma tomatoes work best for this recipe, or use red vine-ripened tomatoes. The quality of your tomatoes matters a lot here, make sure to use ripe, flavorful ones or the soup will be lacking. If you Baking soda Baking soda is my secret ingredient! It mellows the flavor of the soup and cuts the acidity. Taste your soup before adding the baking soda, if you love the flavor you can skip this ingredient, but I really love the flavor it adds. Storing Store in an airtight container in the refrigerator for up to 5 days. Facebook:   / sugarspunrun   Instagram:   / sugarspun_sam   Pinterest:   / sugarspunrun   Email List: https://sugarspunrun.com/subscribe/

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5