У нас вы можете посмотреть бесплатно ईरानी बन मस्का बनाने के सारे सीक्रेट्स और ट्रिक्स I Irani cafe's famous Bun Maska from scratch I или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#iranichai #bunmaska Click below for Irani Chai recipe link • Irani Chai recipe I How to make Hyderabadi... Click Below for Brun Pav Recipe • Brun pav / Kadak Pav Mumbai Bakery style r... Irani Bun recipe (6 medium buns) Water- 6 Tbsp (90 ml) Milk- 6 Tbsp (90 ml) Active Dry yeast - 2 Tsp (6 gm) Sugar- 1 Tbsp (20 gm) Refined Flour- 2 cups (240 gm) Salt- 1 tsp (5 gm) Oil/ Melted butter- 1 Tbsp (13 gm) Tutty Fruitty - 25 gm (1& 1/2 Tbsp)- Optional First proofing time- 25 minutes Second proofing time- 25 minutes Baking Temperature- 180 degree Celsius Baking Time- Approximately 15 minutes Maska- Butter- 100 gm Powdered Sugar- 2 Tbsp (Optional) Some Active yeast brands available in market which can be used regularly- crown/ Tower/ Angel/ Urban platter/ Blue Bird/ Eagle/ Natures Harvest/ Professional / Mohan Impex/ Indiana/ Tesco / Nature's Connect