У нас вы можете посмотреть бесплатно 核桃酥|Walnut Cookies, 桃酥 | 宮廷風味秘方大公开 | How to Bake Chinese Walnut Cookies или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
核桃酥,桃酥, Chinese walnut cookies, 家庭制作,秘方公布。傳統點心,宮廷風味。無須低筋面粉,用普通面粉即可。色澤金黃,香甜酥脆,日常零食,人人喜愛。by 众品味 Peoples Taste #核桃酥 #Chinesewalnutcookies #桃酥 食材 (Ingredients): 面粉 200g all-purpose flour 泡打粉 1 tsp (5g) baking powder 小蘇打粉 1/8 tsp(1g) baking soda 鹽 1/8 tsp(0.9g) salt 核桃 60 g walnut 黃油 100g butter 雞蛋 3 eggs 糖 80g sugar 香油 ½ tbs sesame oil 黑芝麻 black sesame seeds Toast walnuts at 275°F (135°C) for 8 minutes 烤核桃 135°C 8 分钟 Bake cookies at 345°F (174°C) for 20 minutes 烤核桃酥 174°C 20 分钟 0:00 Introduction 0:16 Bake 60g walnut in oven @275F for 8 minutes 0:50 Chop the baked walnuts 1:08 Add 80g (1/3 cup) sugar in the melted butter and mix well 1:52 Add 2nd egg yolk and mix well 2:17 200g all-purpose flour 2:36 Sifting flour mix 4:09 Add 1/2 tbs sesame oil and mix well 4:55 Divide the dough into small pieces about 25g each 5:22 Cover with plastic food wrap for 15 min 6:28 Brush some egg yolk 6:38 Sprinkle some black sesame seeds