• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Triple Chocolate Mousse Cake😍Easy and simple RECIPE from Glinskaya😋How to make chocolate mousse cake скачать в хорошем качестве

Triple Chocolate Mousse Cake😍Easy and simple RECIPE from Glinskaya😋How to make chocolate mousse cake 4 years ago

три шоколада

муссовый торт

торт

шоколадный торт

торт без выпечки

рецепт

муссовый торт рецепт

шоколад

десерт

три шоколада торт

рецепт торта

как приготовить торт

вкусный торт

как приготовить муссовый торт

рецепты

простой рецепт

рецепты тортов

рецепт шоколадного торта

как приготовить мусс

как сделать

готовим дома

глинская

простые рецепты

chocolate cake

chocolate mousse

chocolate mousse cake

cake

mousse cake

chocolate dessert

chocolate mousse recipe

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Triple Chocolate Mousse Cake😍Easy and simple RECIPE from Glinskaya😋How to make chocolate mousse cake
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Triple Chocolate Mousse Cake😍Easy and simple RECIPE from Glinskaya😋How to make chocolate mousse cake в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Triple Chocolate Mousse Cake😍Easy and simple RECIPE from Glinskaya😋How to make chocolate mousse cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Triple Chocolate Mousse Cake😍Easy and simple RECIPE from Glinskaya😋How to make chocolate mousse cake в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Triple Chocolate Mousse Cake😍Easy and simple RECIPE from Glinskaya😋How to make chocolate mousse cake

The most chocolate cake is, of course, "3 chocolates"😍And we will make a cake with 4 types of chocolate - I'm sure it will become your favorite!😍 Subscribe to my channel https://www.youtube.com/c/LizaGlinska... 🎂Cake "3 chocolate" (calculation for a round shape with a diameter of 20 cm/8 inch) 🍩Chocolate biscuit: 200 g ( 7 oz ) eggs 140 g ( 5 oz ) sugar 100 g ( 3.5 oz ) flour 30 g ( 1 oz ) cocoa powder 30 g ( 1 oz ) cornstarch 6 g ( 0.2 oz ) baking powder 30 g ( 1.1 oz ) butter 🍩Make a biscuit. 1. Send eggs and sugar into the bowl of the food processor. Whisk for 7-10 minutes until a pattern appears. 2. Combine flour, baking powder, cornstarch, add cocoa powder, sifted through a sieve. Stir. 3. Add melted butter to the egg mass and stir. 4. Send the dry part there - sift through a sieve in portions, and mix gently. 5. Pour the dough into the mold, line the bottom of the mold with foil. 6. Send the dough to bake in an oven preheated to 165 ° C ( 325F ) ( Gas 3 ) with convection for 25-30 minutes. 7. Let the biscuit cool down, remove it from the mold. 8. Take a mold with a diameter of 18 cm and use it to cut a circle out of the biscuit, cutting off the edges of the biscuit. Cut off the top of the biscuit. 🍯Impregnation syrup: 100 ml ( 3.5fl.oz ) water 80 g ( 2.3 oz ) sugar 20 ml ( 0.8fl.oz ) black rum 🍯Make a soaking syrup. Combine water, sugar and black rum, bring to a boil and boil for 1 minute. Refrigerate. 🍰Chocolate bavarois: 150 ml ( 5fl.oz ) of milk 150 ml ( 5fl.oz ) cream fat content 30-35%) 80 g ( 2.8 oz ) yolks 50 g ( 1.8 oz ) sugar 12 g (0.4 oz ) gelatine + 60 ml (2fl.oz)water 400 ml ( 13.5fl.oz ) whipped cream (30-35% fat) 50 g (1.7 oz ) dark chocolate 50 g ( 1.7 oz ) milk chocolate 50 g ( 1.7 oz ) white chocolate 50 g ( 1.7 oz ) caramelised chocolate (optional) 🍰Make a chocolate bavarois. 1. Whisk the cold cream in a food processor. 2. Soak gelatin in water at room temperature in a ratio of 1: 5, leave for 10-15 minutes to swell the gelatin. 3. Combine yolks, sugar, milk and cream, stir. Put on fire and cook with constant stirring to a temperature of 82 ° C ( 112F ) 4. Add the soaked swollen gelatin, stir. 5. Divide the portion into 4 portions and pour into 4 bowls with 4 types of chocolate. Stir, starting with light chocolate, until smooth. 6. Allow to cool to 30-32 ° C ( 86F - 89F ) and add whipped cream to each bowl. Stir gently. 🎂Collect the cake. 1. Tighten the bottom of the metal ring with a diameter of 20 cm with plastic tape, line the sides of the ring from the inside with a border film. 2. Place one sponge cake on the bottom of the mold, saturate it with syrup. 3. Lay out 4 types of bavarois, alternating them, first along the diameter of the biscuit, and then randomly over the entire surface of the biscuit. 4. Refrigerate for at least 6 hours. 5. Remove the ring and curb tape from the cake. 🔔Subscribe to my channel https://www.youtube.com/c/LizaGlinska... ************************************ Instagram   / lizaglinskaya   ************************************ FB   / lizaglinskaya   ************************************ My video lessons https://bit.ly/lessons_gl ************************************ My books https://bit.ly/books_gl ************************************ If you have questions on advertising and cooperation: [email protected]

Comments
  • Gluten-free Bird's Milk Cake by Liza Glinskaya😍 4 years ago
    Gluten-free Bird's Milk Cake by Liza Glinskaya😍
    Опубликовано: 4 years ago
    407643
  • Pavlova Recipe 😍 How to Make Pavlova 😉 4 years ago
    Pavlova Recipe 😍 How to Make Pavlova 😉
    Опубликовано: 4 years ago
    361339
  • МЫ СДЕЛАЛИ ГИГАНТСКОГО ШОКОЛАДНОГО КРОКОДИЛА ВЕСОМ 160 КИЛОГРАММ 18 hours ago
    МЫ СДЕЛАЛИ ГИГАНТСКОГО ШОКОЛАДНОГО КРОКОДИЛА ВЕСОМ 160 КИЛОГРАММ
    Опубликовано: 18 hours ago
    674026
  • RECOVERY OF THE NERVOUS SYSTEM 🌸 Gentle music, calms the nervous system and pleases the soul #6 4 months ago
    RECOVERY OF THE NERVOUS SYSTEM 🌸 Gentle music, calms the nervous system and pleases the soul #6
    Опубликовано: 4 months ago
    2278101
  • Incredibly Moist Carrot Cake Recipe😉 Homemade Carrot Cake🍰 Soft & moist😍 Tasty with Liza Glinskaya😍 4 years ago
    Incredibly Moist Carrot Cake Recipe😉 Homemade Carrot Cake🍰 Soft & moist😍 Tasty with Liza Glinskaya😍
    Опубликовано: 4 years ago
    417537
  • The best recipe for cream cakes with custard filling from Liza Glinskaya 😋 4 years ago
    The best recipe for cream cakes with custard filling from Liza Glinskaya 😋
    Опубликовано: 4 years ago
    3094284
  • Валерий МЕЛАДЗЕ - ЛУЧШИЕ ПЕСНИ 2024 [СБОРНИК] ​⁠​⁠@ХитЗаХитом 6 months ago
    Валерий МЕЛАДЗЕ - ЛУЧШИЕ ПЕСНИ 2024 [СБОРНИК] ​⁠​⁠@ХитЗаХитом
    Опубликовано: 6 months ago
    1530878
  • Amazing! Korean Best Cake Collection, Korean Dessert Masters 1 year ago
    Amazing! Korean Best Cake Collection, Korean Dessert Masters
    Опубликовано: 1 year ago
    1791924
  • Основы работы в Microsoft Power BI 2 years ago
    Основы работы в Microsoft Power BI
    Опубликовано: 2 years ago
    217083
  • Napoleon Cake Recipe by Liza Glinskaya 😍 4 years ago
    Napoleon Cake Recipe by Liza Glinskaya 😍
    Опубликовано: 4 years ago
    1354105

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS