• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

‘Meat’ the future: Where will your next lunch come from? скачать в хорошем качестве

‘Meat’ the future: Where will your next lunch come from? Трансляция закончилась 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
‘Meat’ the future: Where will your next lunch come from?
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: ‘Meat’ the future: Where will your next lunch come from? в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно ‘Meat’ the future: Where will your next lunch come from? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон ‘Meat’ the future: Where will your next lunch come from? в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



‘Meat’ the future: Where will your next lunch come from?

Global meat consumption is enormous. It is also potentially very problematic due to its impact on the environment. In response, food innovation companies are now looking for new recipes and turning to scientific knowledge to help bring lab-grown meat to the marketplace. But what do consumers really think of lab-grown meat? Are people ready to eat lab-grown foods, or do they already have too much on their plates? In this webinar, CEIBS Professor Wang Yajin will share her most recent research on consumer acceptance towards different types of lab-grown foods. Prof. Wang will be joined by Ms. Senn-Jakobsen who will explain Swiss Food & Nutrition Valley’s current initiative to develop, strengthen and promote food innovation in Switzerland and beyond. Ms. Jakobsen will explain how Swiss Food & Nutrition Valley addresses major challenges in food, agriculture, and nutrition by leveraging cutting-edge science and technology for a more sustainable future. She will also share a case study of a start-up company tackling the challenges of sustainable and alternative food solutions. --- About our speakers Wang Yajin is a Professor of Marketing at CEIBS. Prior to joining CEIBS, she served as a faculty member at Robert H. Smith School of Business at the University of Maryland. Prof. Wang holds a Ph.D. in Marketing from the University of Minnesota and B.A. in Journalism and Law & Sociology from Peking University. Prof. Wang is a marketing expert, with specialisations in consumer behaviour and branding strategy. Her research work has been published on top international academic journals. As a food innovation passionista, Christina aims to help solve some of the most pressing global issues related to food. With a core focus on food science and nutrition, Christina believes collaboration between sectors is fundamental to better and faster innovation and aims to put Switzerland firmly on the map as a leading nation in sustainable food & nutrition. Christina holds a Master’s in Food Science & Technology from the University of Copenhagen and a Master’s in European Food Studies from Wageningen University. She spent the first 12 years of her career at Mondelez in roles spanning R&D, innovation management, marketing, and strategy before she moved on to working with entrepreneurs and startup collaborations. In January 2021, she joined Swiss Food & Nutrition Valley as Managing Director. This event will be co-moderated by Vivian Song and Georgina Child from CEIBS Zurich Campus.

Comments
  • Building Competitive Advantage: Moving into the Future 📡 🔴 Трансляция закончилась 3 года назад
    Building Competitive Advantage: Moving into the Future 📡 🔴
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • Холестерин падает сам: 4 каши вместо статинов после 50 лет 3 дня назад
    Холестерин падает сам: 4 каши вместо статинов после 50 лет
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Красное вино не лучше водки! Вся правда о вине 3 дня назад
    Красное вино не лучше водки! Вся правда о вине
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Say less, do more: Actions speak louder than words when promoting ethical conduct Трансляция закончилась 3 года назад
    Say less, do more: Actions speak louder than words when promoting ethical conduct
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • Что творит МАГНИЙ в вашем организме? 3 дня назад
    Что творит МАГНИЙ в вашем организме?
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Future of Food Technology and Innovation 5 лет назад
    Future of Food Technology and Innovation
    Опубликовано: 5 лет назад
  • КАК ОРГАНИЗМ САМ ОЧИЩАЕТСЯ ВО ВРЕМЯ СНА. МЕТОД Н. БЕХТЕРЕВОЙ 2 дня назад
    КАК ОРГАНИЗМ САМ ОЧИЩАЕТСЯ ВО ВРЕМЯ СНА. МЕТОД Н. БЕХТЕРЕВОЙ
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Bitcraze - Crazyflie 101 EPFL-LIS lecture - part 1 (2020) 5 лет назад
    Bitcraze - Crazyflie 101 EPFL-LIS lecture - part 1 (2020)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 6 - Network of Agroecology Living Labs and Research Infrastructures: what is it and for whom? 9 дней назад
    6 - Network of Agroecology Living Labs and Research Infrastructures: what is it and for whom?
    Опубликовано: 9 дней назад
  • From policy to practice - Ensuring paper sack compliance 9 дней назад
    From policy to practice - Ensuring paper sack compliance
    Опубликовано: 9 дней назад
  • Ch.Yasu:Omar Toulan IMD Business School, Dean of the MBA 1 год назад
    Ch.Yasu:Omar Toulan IMD Business School, Dean of the MBA
    Опубликовано: 1 год назад
  • Одна привычка с водой, которая ломает поджелудочную после 50 7 дней назад
    Одна привычка с водой, которая ломает поджелудочную после 50
    Опубликовано: 7 дней назад
  • LIDS@80: Honoring Bob Gallager 5 лет назад
    LIDS@80: Honoring Bob Gallager
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Insights into Soft Plastic Collection Pilots and Consumer Demand from Australia, New Zealand and UK 2 недели назад
    Insights into Soft Plastic Collection Pilots and Consumer Demand from Australia, New Zealand and UK
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Textile Reinforced Concrete | Patrick Valeri (Ecole Polytechnique de Lausanne) 5 лет назад
    Textile Reinforced Concrete | Patrick Valeri (Ecole Polytechnique de Lausanne)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Master Class: How to Design a Winning Hospitality Concept? 1 год назад
    Master Class: How to Design a Winning Hospitality Concept?
    Опубликовано: 1 год назад
  • Почему кофе с молоком особенно коварен после 50? Можно ли пить кофе каждый день без вреда? 8 часов назад
    Почему кофе с молоком особенно коварен после 50? Можно ли пить кофе каждый день без вреда?
    Опубликовано: 8 часов назад
  • Осторожно! ЭТИ Операции Имеют До 90% Смертности! Доктор Мясников 4 дня назад
    Осторожно! ЭТИ Операции Имеют До 90% Смертности! Доктор Мясников
    Опубликовано: 4 дня назад
  • НЕ КВАСЬТЕ КАПУСТУ, ПОКА НЕ ПОСМОТРИТЕ ЭТО ВИДЕО — 90% ЛЮДЕЙ НЕ ЗНАЮТ ЭТОЙ ВАЖНОЙ ТОНКОСТИ! 2 дня назад
    НЕ КВАСЬТЕ КАПУСТУ, ПОКА НЕ ПОСМОТРИТЕ ЭТО ВИДЕО — 90% ЛЮДЕЙ НЕ ЗНАЮТ ЭТОЙ ВАЖНОЙ ТОНКОСТИ!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • 4 фрукта для почек: что стоит ограничить и что выбрать — советы нефролога | здоровье пожилых 5 дней назад
    4 фрукта для почек: что стоит ограничить и что выбрать — советы нефролога | здоровье пожилых
    Опубликовано: 5 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5