У нас вы можете посмотреть бесплатно [PUDU禤记瓦煲鸡饭] 40年历史,上下碳火独创烧法,加上咸鱼,停不了口!连续两年米其林推介! | Pudu Heun Kee Claypot Chicken Rice | CC. Eng или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#美食 #马来西亚美食 #马来西亚 #klfoodie #malaysiafood #malaysia #heunkee PUDU 禤记瓦煲鸡饭,由老板娘禤女士创办于1983年。禤女士采用上下碳火烧法,这诀窍一直保留到今日。碳香加上咸鱼香,瓦煲鸡饭好吃到你无法想象!禤记也获得米其林2023,2024推介,品质保证! Pudu Heun Kee, started in 1983 by Madam Heun. She created this special cooking method of using charcoal both from the bottom and on the lid of the claypot. This technique is still being used until today. The fragrant of charcoal plus saltiness of salted fish, the claypot chicken rice is to die for! Heun Kee has be awarded Michelin Bib Gourmand for 2023, 2024, so you know it's gonna be good! Heun Kee Claypot Chicken Rice 禤记瓦煲鸡饭 59, Jalan Yew, Pudu, 55100 KL Tel: 03-9200 1603 Open from 11 am - 9 pm Closed on Thursday 人到中年,才开始我的油管频道, 请多多指教! Started my Youtube journey at 40yo, do support, thanks!