• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Hong Kong-Style Egg Tarts скачать в хорошем качестве

Hong Kong-Style Egg Tarts 9 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Hong Kong-Style Egg Tarts
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Hong Kong-Style Egg Tarts в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Hong Kong-Style Egg Tarts или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Hong Kong-Style Egg Tarts в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Hong Kong-Style Egg Tarts

Recipe, recipe, get the recipe! Yield: Making 16 egg tarts of a tart pan Ingredients For the custard filling • 4 medium eggs, beaten (reserve 2 tablespoons for your pastry dough) • 3/4 cup hot water • 6 tbsp. sugar • 1/8 teaspoon salt (pinch of salt) • 1/4 cup evaporated milk • Dash of vanilla (optional) For the pastry dough • 2 cups cake flour, plus extra for dusting • 1 stick unsalted butter, room temperature • 1/4 cup powdered sugar • 2 tablespoons of beaten egg • 1/8 teaspoon salt • Dash of vanilla (optional) Instructions • Pre-heat the oven to 400˚F / 200˚C Make custard filling • Melt sugar and salt with hot water. Mix until dissolved then let cool. • Whisk eggs and then take 2 tablespoons out for the pastry dough. Stir in sugar water and also evaporated milk (if adding vanilla, add now). Stir and combine everything well. • Strain the filling to ensure no lumps. Chill in the refrigerator while you make your pastry. Making the pastry • In a large bowl, sift flour, sugar and salt. Then add softened butter. Bring the mixture together with your hands, careful not to knead the pastry dough too much or you will make the pastry tough. • Add the 2 tablespoons of reserved beaten egg and bring together until smooth. If the dough is too sticky, coating your hands with flour will help. Cover with plastic wrap and then refrigerate for 30 minutes, or until the dough is firm. • Take the dough out and divide into 16 equal portions. Spray the tart pan with a light coating of oil. Take one portion of your dough and roll it into a ball and place in your tart shell. Press the shell into the pan with your fingers. Try to make the wrapper uniform in thickness and avoid a thick bottom. Repeat to finish all. Baking the egg tart. • Pour the custard filling to the shells until it is about 80% full. Bake for 15 to 20 minutes until the surface becomes golden brown and a toothpick can stand in the egg tart. • Cool down for several minutes and then take the egg tarts out of the pan. Serve while still warm. Enjoy! Recipe inspired by chinasichuanfood.com All Tasty music provided by Audio Network and Warner Chappell Inc. Used with permission

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5