У нас вы можете посмотреть бесплатно Cream cheese ensayamda W/ homemade bread improver or softener / sponge dough method/no fail| или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hi welcome to my channel Bake N Roll #howtomakecreamcheeseensaymada #creamcheesefilling #howtomakehomemadebreadimprover #supersoftensaymada Ingredients: Bread improver / sponge dough instant yeast 2 tsp (7grams) sugar 1 tbsp warm milk 1 cup mix all together and let it bloom for 5 minutes. all purpose flour 250 grams (2 cups) mix all purpose flour with the bloomed yeast mixture and let it rise for 35 minutes. until doubled in volume. Second dough: or main dough all purpose flour 250 grams (2 cups) powder milk 2 tbsp salt 1/4 tsp sugar 137 grams (2/3 cup) yolks 120 grams (7 large yolks) butter 70 grams (softened) homemade bread improver Cream cheese filling: cream cheese 200 grams butter 100 grams powder sugar 175 grams salt 1/4 tsp vanilla 1/2 tsp milk or cream 2 tbsp Toppings: 1 box cheedar cheese Oven temperature: 150°c I'm using gas oven baking time : 15 to 18 minutes Note: do not over bake to prevent the bread from drying do not over proff to avoid sour taste bread. Happy Baking! Stay safe!