У нас вы можете посмотреть бесплатно {ENG SUB} ★ 花膠燴冬菇 - 簡單做法★ | Braised Fish Maw with Mushrooms или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
張媽媽【花膠燴冬菇】 上集已經介紹如何處理花膠做法,今集張媽媽分享一個用花膠又很適合賀年或節日時食的菜式。希望可以帶你們一些賀年菜靈感! 祝大家身體健康! 請Like我的Video和訂閱我的頻道啊! 如喜歡的話,請分享給朋友家人。謝謝。 Mama Cheung's Braised Fish Maw with Mushroom is a great Chinese New Year / Festival dish for those who are keen to prepare your own dried fish maw at home. Please visit my “Fish Maw preparation” episode for tips. Please subscribe to my channel, give me a thumbs up and share this recipe to other foodies! Thank you. ✤✤⬇︎⬇︎往下有材料份量⬇︎⬇︎✤✤ ⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄ #賀年食品 #花膠燴冬菇 #fishmaw 張媽媽【農曆新年菜式】 Chinese New Year Recipes from MamaCheung's Kitchen • 張媽媽【農曆新年菜式】 Chinese New Year Recipes from ... 跟我聯繫 Connect with me: Facebook: / mamacheungcooks Instagram: / mamacheungcooks Blogger: http://mamacheungcooks.blogspot.hk Twitter: / mamacheungcooks Pinterest: / mamacheung Tumblr: / mamacheung 請大家幫幫忙做不同語言的字幕, Please help translate my video into different languages: / timedtext_cs_p. . 材料 Ingredients: 350克浸發好的花膠 350g rehydrated fish maw 12隻冬菇 12 Shiitake mushrooms 250克小棠菜 250g Pak Choi 爆冬菇材料: Mushroom sauté garnish: 四粒紅蔥頭(拍鬆) 4 shallots (crushed) 一片厚切姜(拍鬆) 1 thick ginger slice (crushed) 三粒蒜頭 (拍鬆) 3 garlic cloves (crushed) 調味料: Seasoning: 15克片糖或赤砂糖 15g rock sugar / brown sugar 20克金華火腿 20g Jinghua ham 兩茶匙老抽 2 tsp dark soy sauce 一茶匙麻油 1 tsp sesame oil 一湯匙蠔油 1 TBS oyster sauce 生粉水:一湯匙生粉加一湯匙水 Potato starch mix: 1 TBS potato starch mix with 1 TBS water 小棠菜調味料: Pak Choi seasoning: 半茶匙糖 1/2 tsp sugar 半茶匙鹽 1/2 tsp salt 半茶匙米糠油 1/2 tsp rice bran oil 半茶匙麻油 1/2 tsp sesame oil 一湯匙紹興酒 1 TBS Shaoxing wine 500毫升雞湯 500ml chicken stock 留起浸發冬菇水 Keep soaked mushroom water