• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

【英該Dim做】蝦餃 | Har Gow | 神還原酒樓味道♡ | 用米紙都得咩? | 詳盡分享3種做法 | Dim Sum | 彈牙爽滑 |用木薯粉定生粉好呢?|▪︎ENG subs▪︎(CC字幕) скачать в хорошем качестве

【英該Dim做】蝦餃 | Har Gow | 神還原酒樓味道♡ | 用米紙都得咩? | 詳盡分享3種做法 | Dim Sum | 彈牙爽滑 |用木薯粉定生粉好呢?|▪︎ENG subs▪︎(CC字幕) 7 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
【英該Dim做】蝦餃 | Har Gow | 神還原酒樓味道♡ | 用米紙都得咩? | 詳盡分享3種做法 | Dim Sum | 彈牙爽滑 |用木薯粉定生粉好呢?|▪︎ENG subs▪︎(CC字幕)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 【英該Dim做】蝦餃 | Har Gow | 神還原酒樓味道♡ | 用米紙都得咩? | 詳盡分享3種做法 | Dim Sum | 彈牙爽滑 |用木薯粉定生粉好呢?|▪︎ENG subs▪︎(CC字幕) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 【英該Dim做】蝦餃 | Har Gow | 神還原酒樓味道♡ | 用米紙都得咩? | 詳盡分享3種做法 | Dim Sum | 彈牙爽滑 |用木薯粉定生粉好呢?|▪︎ENG subs▪︎(CC字幕) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 【英該Dim做】蝦餃 | Har Gow | 神還原酒樓味道♡ | 用米紙都得咩? | 詳盡分享3種做法 | Dim Sum | 彈牙爽滑 |用木薯粉定生粉好呢?|▪︎ENG subs▪︎(CC字幕) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



【英該Dim做】蝦餃 | Har Gow | 神還原酒樓味道♡ | 用米紙都得咩? | 詳盡分享3種做法 | Dim Sum | 彈牙爽滑 |用木薯粉定生粉好呢?|▪︎ENG subs▪︎(CC字幕)

Important note: We are very sorry that the recipe for making the shrimp dumpling skin in the video has been corrected. The order of adding wheat flour and cornstarch/tapioca flour is wrong, which leads to failure. The reason is that wheat flour can only be heated to 40°C~60°C. It will melt if it is too hot, so the wheat flour needs to be added later. 🔥Correct Method: 1. Mix cornstarch/tapioca flour + salt + hot water 2. Reverse and hold for 1 minute 3. Add wheat flour and mix 重要提示:十分抱歉,片中口誤,蝦餃皮做法說明有更正。澄麵粉和生粉/木薯粉的次序說明上錯誤了,以致不成功,原因是澄麵粉只可以熱水40°C~60°C,太熱會融化,所以澄麵粉是需要後落。 🔥更正做法: 1. 生粉/木薯粉 + 鹽 + 熱水混合 2. 反轉焗1分鐘 3. 加入澄麵粉 混合 🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️ 今次分享了✨️神還原✨️酒樓味道既蝦餃,亦都示範3種做法,究竟用米紙做蝦餃得唔得呢?口感又會係點呢?片中有個小小選舉,我就選出左🤴The King of Har Gow 同👸The Queen of Har Gow出黎,兩者不相伯仲💪想知道點解咁選出黎,快d睇下片再跟住黎做,包你食到舐舐脷😋 🎬Full recipe:    • 【英該Dim做】蝦餃 | Har Gow | 神還原酒樓味道♡ | 用米紙都得咩? ...   蝦餃是一種精緻、誘人的廣式點心,外皮薄透、柔軟且光滑,內餡則是鮮嫩、彈牙的蝦仁,通常搭配香氣四溢的香料和細膩的調味料,口感滑順、鮮美且多汁,令人垂涎欲滴,無法抗拒。 Shrimp dumplings, or Har Gow, are a delicate and enticing Cantonese dim sum. They feature a translucent, soft, and smooth wrapper, while the filling consists of tender, bouncy shrimp, often complemented by aromatic spices and subtle seasonings. The texture is smooth, delicious, and juicy, making them utterly irresistible and sure to leave you craving more. In this episode, I’m sharing how to recreate the authentic taste of restaurant-style Har Gow! I’ll demonstrate three different methods. Can we use rice paper to make Har Gow? What will the texture be like? In the video, there’s a fun little competition where of 🤴The King of Har Gow and 👸The Queen of Har Gow—both are exceptional! 💪 If you want to know why I chose them, be sure to watch the video and then try making them yourself. I promise you’ll be licking your lips! 😋 ********************************************** #可製作20粒份量# 蝦餃食譜: 餡料 [食譜:米青日月去英國] 蝦仁: 200克(印乾水份後) 肥豬肉:40克 筍:40克 醃料 生粉:1茶匙 糖:1½茶匙 鹽:½茶匙 白胡椒粉:½茶匙 雞粉:¼茶匙 豬油:2茶匙 芝麻油:1茶匙 蝦餃皮 澄麵粉:60克 生粉/木薯粉:40克 鹽:⅛茶匙 熱水:110毫升 ===================== #Can make 20 servings# Shrimp dumpling ingredients: Filling [Recipe:米青日月去英國] 200g Shrimp (after drying) 40g Pork fat 40g Bamboo shoots Seasoning 1tsp Potato starch 1½tsp Sugar ½tsp Salt ½tsp White pepper ¼tsp Chicken powder 2tsp Lard 1tsp Sesame oil Dumpling wrappers 60g Wheat Starch 40g Potato Starch / Tapioca Flour ⅛tsp Salt 110ml Hot water ********************************************** 聯絡方法 Contact us: Email: [email protected] ********************************************** 英國樂天網 Rakuten UK 🥳Get your £25 bonus today! Invites you to join and get a £25 bonus when you spend £30 Referral link: www.rakuten.co.uk/r/APPLEW378?eeid=28187 ──────────────────────── 📱英國電話卡申請 Referral link: https://www.giffgaff.com/orders/affil... 用以上條link登記申請,大家都可享有£5回贈😊 ──────────────────────── 🥯JamDoughnut 購買Gift card回贈 Use my referral code I4C8 to get a £3 bonus when you use the app for the 1st time. Referral link: https://app.jamdoughnut.com/I4C8 ___________________________________________________ 🛎英國回贈網 - TOP CASH BACK Referral link: https://www.topcashback.co.uk/ref/chi... __________________________________________________ 希望我地既資訊可以幫到大家, 很開心可以由YOU TUBE呢度分享一些資訊同知識俾大家。 ========================================= 請大家多多支持,如有任何意見及問題,歡迎0係下面留言! 如果大家喜歡我地既影片,記得俾like、Comment、同埋share出去呀! 如果唔想錯過我地既資訊,可以Subscribe我地既Channel,同埋記得按訂閱鐘仔,我地會努力拍更多影片分享俾大家,多謝支持呀! #how to do #videoshow #shorts #UK #英國 #HK #Hongkongers #神還原 #how to cook #how to make #How to cook #英該Dim #英該Dim煮 #英該Dim做 #英該Dim整

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5