• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make Port wine: Fermentation & Fortification скачать в хорошем качестве

How to make Port wine: Fermentation & Fortification 14 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make Port wine: Fermentation & Fortification
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make Port wine: Fermentation & Fortification в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Port wine: Fermentation & Fortification или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make Port wine: Fermentation & Fortification в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make Port wine: Fermentation & Fortification

Once they are picked, the grapes are taken to the winery. On the Taylor estates they are carried in small trays to ensure that they are kept in perfect condition. On arrival in the winery they are evaluated by the wine maker and inspected on a sorting table before being de-stemmed. In the traditional process, still used to make the wines from Taylor's own estates, the grapes are then placed in wide, thigh-deep granite treading tanks known as lagares. Here they are trodden by foot. When about half of the natural sugar of the grape juice has been turned into alcohol by the fermentation, the wine maker gives the signal for the fortification process to start. The treading stops and the skins are allowed to rise to the surface of the lagar where they form a solid layer. The wine fermenting under this cap of skins is then run out of the lagar into a vat. As the fermenting wine pours into the vat, a very clean young wine brandy is added to it. This colourless neutral spirit, at strength of 77% alcohol, is usually added in a ratio of about 115 litres of brandy to 435 litres of fermenting wine although this proportion can vary. The addition of the spirit raises the strength of the Port wine to a level where the yeasts responsible for fermentation can no longer survive. The fermentation stops before all the sugar in the juice has been turned into alcohol and some of the natural sweetness of the grape is thus preserved the finished Port wine.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5