• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Fall-over biscuits | 128 layers, golden sides скачать в хорошем качестве

Fall-over biscuits | 128 layers, golden sides 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Fall-over biscuits | 128 layers, golden sides
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Fall-over biscuits | 128 layers, golden sides в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Fall-over biscuits | 128 layers, golden sides или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Fall-over biscuits | 128 layers, golden sides в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Fall-over biscuits | 128 layers, golden sides

Thanks to Morning Brew for sponsoring this video! Sign up here https://cen.yt/mbadamragusea7 for your free daily newsletter — I’ve really enjoyed Morning Brew and I think you will too! **RECIPE, MAKES 4 BISCUITS** 1 cup flour 1/2 stick (2 oz, 60g) butter, cold 1/2 cup (120mL) buttermilk 1 teaspoon sugar 1 heaped teaspoon baking powder 1/2 teaspoon salt (I use Morton Kosher) Get oven heating to 475ºF (245ºC). Combine flour, sugar, salt, baking powder and cold butter. Cut the butter into the dry ingredients until you have lots of small, cold chunks of butter coated in flour. Stir in the buttermilk, holding back just a little of it for later. Knead with your hand until you've just turned it into a solid ball. Turn the dough out to a cutting board and dust everything generously in flour. Press it out into a half-inch (1 cm) thick rectangle. Make sure the surfaces are well dusted in flour before you fold the rectangle in half into a square. Press it back out into a rectangle again and repeat the process for seven total folds. Before the final (seventh) fold, paint the surface in buttermilk. After you fold, don't press it down very hard. Chill the dough in the freezer for 10 minutes. Take it back out and cut it into four triangles. Transfer them to a parchment-lined baking sheet and pain their tops with buttermilk. Bake until they've puffed up, fallen over, and turned just barely golden — about 15 minutes.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5